Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Fatma Şahin ile ÖMSS hakkında diyalogumuz

Super Buz

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Eyüp feshane günlerine katılan SAYIN BAKANIMIZ FATMA ŞAHİN ile konuşma ve sansı bulduk ve sorular yöneltik .
ÖMSS atamalarıyla ilgili bu yıl yasal mevzuata göre baska alım olamayacagını dile getiren FATMA ŞAHİN
diyenet alımının agustos ayınca olacacagını söyledi
BAKAN FARUK CELİK bir tv kanalındakı beyanatını sorduk.
evet ocak ayından önce atama olamayacagını nisan ve mayıs aylarında ömss sınavının olacagını dile getirdi .
Bu demek oluyor ki mevzuat yılda bır atama sansı verıyor sınavdan önce atama olursa sınavdan sonra atama olmaz .
sınavdan sonraya bırakılır benım kişisel düşüncem .

SÖYLEMLERİM FARAZİ öncelikle hiç bir resmiyeti yok .. süper buz düşüncen de Mantık doğru ...Fakat çeliş ki şu...ocakta atama olursa 2012 eski ömss puanına göre ... fakat nisanda yeni ömss 2014 herşey sil baştan ... mevzuat belki bunun için farklı bir koşul dile getirmiştir .. Belkide mevzuat 2 ayrı ömss sınavı puanı olunca ...Aynı yıl içerisinde iki atamaya izin vere bilir.... .. Mevzuatı tam bilmiyoruz , Benim temenniğim böyle olmasından taraf....

anlamadım yani bu sene nisan ve mayıs ayında ömss olacakmı arkadaşlar:confused:

ben artik bunlarin sozune zerre kadar guvenmiyorum diyanetin atamalari agustosda neden olacakmis faruk celik yeterlilik sinavindan sonra olacak demisti yeterlilik sonuclarida 11 nisanda aciklanacak ne agustosu be kari

Herkese bir tavsiyem var bütün engelli kardeşlerime bakanların veyada yetkililerin haberlerini verdikleri demeçleri takip edin ama asla gerçekleşmeden ümitlenmeyin
BUNLARIN 100 DE 80 SÖYLEDİKLERİ YALANDAN İBARET ONA GÖRE KENDİMİZİ AYARLAMAMIZ LAZIM BİR BAKAN ÇIKIYOR DİYORKU BU BÖYLE DİĞERİDE ÇIKIYOR DİYORKİ ÖYLE DEĞİL BÖYLE SİZE TAVSİYEM OLMADAN OLDU DEMEYİN UMUTLANMAYIN ÜZÜLEN BİZ OLURUZ MALESEF.

Paranoya 2014 bir sınavın olacağını kim söyledi ki bırak sen 2014 sınavın olmasını 2014 bir atamanın olacağı bile belli değil dediğim gibi kulaktan duyma yada bir programdaki açıklamalara bakarak ne ümitlenin nede ümitsizliğe kapılın sadece sabırlı olun yeter unutmayın ki minare ne kadar yürksek olursa olsun imam bildiğini okur sayın devlet yetkilileride bildiklerini yapacaklar

zaten Faruk Çelik yeni atama deyince mevzuata göre yapılmasının imkansız olduğunu biliyordum ama olur ya bir gece de kanun çıkarmak kolay yaparlar mı düzenleme ve yıl sonuna kadar yeni atama olur mu demiştim ancak asıl sorumlu Bakan Fatma Şahin bunun yani yılda 2 atamanın olmayacağını 2 yer de daha söyledi.Sınav takvimine göre ve ÖMMS sınav mevzuatına göre yasal süresi olan 2014 yeni sınav yapılacak. Diyanetçileri 11 Nisan da belli olan sonuçlara göre Haziran gibi başlatacaklar galiba..

Super Buz;

kpss de aynı yıl içerisinde iki atama oluyor bu nasıl bir yasal engel?Haziran ve Kasımda olmak üzere bu yıl içerisinde 2 atama olacak.kanmayalım arkadaşlar...

Üst Alt