Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakıcı aylığı ve kendi birikiminle aldığım ev için kardeşlerim hak talep ediyor!?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar doğdum doğalı anne babamim yanındayım anne vefat etti 7 sene önce..babam yatalak eşim evde bakım alıyor 2 senedir gelelim asıl konuya,5 senelik evliyim evlendim baskılardan dolayı ev aldim zar zor kredi çektim ev suan boş icinde az esyam var dogalga, döşeyemedim anca kredi ev ihtiyaçları ödüyorum, şimdi herkes başladı evde hakkimiz var çıkın bizde babamin maaşını yiyeceğiz yazın kendi evinize gidin diyip duruyorlar bu 2 oldu 2 bilader anlaşmış onlar gelip rahatsiz ediyorlar..suç duyurusunda bulunmayi düşünüyorum

sonbahar.44
yazın maaşı biz yıyek dıolarda nıye biz baka demıolar.bakıcı eşiniz göründüğü için babanızdan dolayı alınan ebm yı onlar ıstesede alamaz.almaları için bakıcı değişimi edilip onların görünmesı gerekıo.öyle biz yyıek demeyle olmuo.

Babamin emekli maaşı da var bunlar evde bakımda alıyor diyorlar bizde yazın gelip emekli maaşı ebm maasindan bizde yiyeceğiz diyorlar açık açık demiyorlar ama yazın 3 4 ay biz geleceğiz sizin eviniz boş evinize geçin diyorlar o kapiya çıkıyor,kardes demeye utaniyorum bunlara bi dağda domuzları eksik kişiler mal derdine dustuler bu kardesim engelli babama bakıyor demiyorlarda utanmazlar

sonbahar.44
öncelıkle ebmyı alamazlar alabilmeleri için bakıcı olmaları gerek .emeklı maaşına gelınce onuda alamamaları gerekıo çünkü bakanı vasısı sizsiniz konu komsunuz biliodur şahıtlerınız var.

-mka ben borçla ev aldım hala borcum var onu biliyorlar üstüme geliyorlar babamin yanında 3 4 ay biz kalalim diyorlar siz evinize geçin benim yeni aldığım evde bişeyim yok tüp doğalgaz vs yok hepside memur evleri arabalari arsalari var daha benim 1 evim var borcunu bile zorla ödüyorum 2 sene var daha borcu bitmesine ona göz diktiler babamin maaşıyla alıyor diye sıkıştırıp duruyorlar durum onu gösteriyor..

sonbahar.44
babanız yanınızda kalıo ve bekımını siz üstlenıyonuz halıyle masraflar olusuyo.elbet bakıom para ver dıyemezsınız ama siz demesenız bakmasanzı bile babalar evlatlarına maddı manevı yardım eder elınden tutar.bahsettıgınız bilgilere göre bırakın sizden para istemelerını onların sızlere yardım etmesı gerekıo.İNŞALLAH olumsuz düşüncelerınden vazgecerler tam bir abi kardeş ilişkısı olur aranızda.

-mka aynen babaya bakan onla ilgilenene yardımcı olmak yerine köstek oluyorlar babaya bakana ev bırakılır lafi bile olmaz genelde öyle,durumlari iyi olmasa hadi dersin ki paylaşalım hak verilir bunlar baskıyla huzursuzlukla bana ev aldırdı borca girdim hala borc devam ediyor hala huzursuzluk veriyorlar diyeceğim oki baba ölmeden hak paylaşımı tartışması yapılıyor babam ölene kadar bakarim ozaman kim ne yapiyorsa yapsin dedim..

Üst Alt