Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakıcı değişikliği için ne yapmamız gerek?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Slm Arkadaşlar bir sorum olacak Benim bakim maa§ımı Annem Alıyor Biz bu maa§i Eşimin üzerine gecirtmek İstiyok nerelere baş Vurmamız gerekiyo Bu konuda bilgisi olanlar yazsın

aile ve politikalar bakanlığına bağlı sosyal hizmetlere başvurmalısınız

Yenimi evlendiniz.
Basvurmayin onlar keserler zaten.esini cagirirlar bak diye.
Yeniden islem baslar 2-3 ay maas yok haberin olsun.

anneniz sosyal hizmetlere dilekceyle başvurup bakıcılık yapamadığını belirtecek.
o işlem bitince eşiniz bakıcınız olmak için yeniden müracat edecek.

Galiba nikah yok olsa haberleri olurdu..
Kuruma varin evlendik deyin.
Onlar gerekeni yapaarlar.
Sakin annem bakamadida bakamayacak durumda demeyin.
Ozaman eski odenmis paralari faiziyle geri alirlar.

Bakım Maaşı

[FONT=sans-serif]Öncelikle slm Ben engelliyim benim bskım maaşımı Annem alıyor Aynı evde kalıyorduk benm bugünhaneyi ayırttım bakım maaşi kesilirmi Ayırtıgım yer aynıyer sayılìr 50 metre uzak biyerlere baş vurmamiz gerekirmi.[/FONT]

Hane durumu bildir faizle ceza olmasin.

Kesinlikle il sosyal hizmetlere haber vermeniz gerekiyor.Aksi durumda bakım maaşınız kesilir heriye doğru faizle borç çıkarılır ve yeniden bağlanmak icin enaz 4 ay beklersin.
Bu anlattığım durumların gerçek hayatta şahidi oldum yakın bi arkadaşıma faizli ceza maaş kesintisi ve 5 ay beklettiler.

Evde bakım maaşı

Ben ve eşim 2022Maaşı Alıyok Benim bakım màaşımı Ànnemalıyor bakım maaşımı Eşimin ustüne Nasıl gecire biliriz.

O zaman hiç kurdalatma kardeş
2022 kesilmemesi için

Benim veEşimin2022maaşını muhtac olmama gerekçesiyle kesmişler. BendeBugün gittim Resmi olarak hanemi ayırttım.beñden engelli raporlarıñı istedi Eşimin raporunu bulamadık ne yapmamız gerek.

AyrıcaHanemi Resmi olarak Ayırtmam Annemi benim adıma aldı bakım maàşı ne Olur Bilgisi Olan Arkadaşlardan Cevap beķliyorum.

yunus adıyaman

eşiniz raporu hangi hastaneden aldı ise oraya başvurup ıslak mühür ve imza onaylı fotokopısını alabilirsiniz
hnaneyı resmı olarak ayırdıgın için annenin kuruma gidip ebm yı en geç 15 günde bildirmesi gerekıyo aksi taktirde ayrıldıgınz andan itibaren aldıgı maaşları cezalı olarak yersiz ödeme dıye geri alırlar.annenin bakıcı olmaya başladıgında imzaladıgı belgede evden ayrılan eve yeni gelenler gelirlerdekı değişiklikler vs gibi bilgileri bildirecegım dıye yazar.eğer durumu bildirmezse bılmıyodum dıyemez cezayı yer.annenıze söyleyın bildirimde bulunsun

Kesilir hemen bağlanır 2 ay içinde
Kayıp olan sadece 1 aylık maaş

Bildirirsek bajım maaşı ne olur

Bu maaş baglanırsa hangimizin hane gelirnden sayılır

yunus adıyaman

güzel kardeşim bildirmek zorundasınız zaten.ebm alırken bakıcıya imzalatılan belgede değişiklikleri bildirecegıne dair bilgi var ve imza karşılıgı verılıyor.bilmıyodum haberım yoktuda diyemezsiniz bir an önce bildirin.hanedeen ayrıldıgnz için o abm kesılır ebm yı unutun.siz ve eşiniz için 2022 ye başvurabilirsiniz gelir şartınız tutuyosa ikinizede bağlanır.

Üst Alt