Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakıcı iptali istiyorum. Bunun için napmam gerekli?

afyonlu_03

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
4
s.a kardeşlerim kalem abla birşey sorcaktım annem lafı bana cok uzak cünkü annelikten ret etttim bi konudan dolayı mahkemelik olayımdan dolayı annem ben bakamam artık diye sürekli tehtit kar konuşuyor bakım maaşını iptal ettirmek istiyorum köye taşıncam tek başına eylül maaşını alınca napmam gerekli yol gösterirmisiniz bana....cünkü mevzu büyüyecek....

, Bulunduğunuz ilçede Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne gidin durumu bildirin ama yeni bakıcı kim olmak istiyorsa onu da bildirin Bu kadar

Evden ayrıldığını kuruma bildir yeterli, şartlar değiştiği için kesilir zaten

terlikcidede annen senin bakıcın. onun artık bakıcı olmasını istemiyorsun. köye taşınacaksın ve köyde tek başına yaşayacaksın anlattıgına göre.
bahsettiğin köy yaşadığın ilçeye mi bağlı yoksa başka bir ilçenin köyü mü?

köyde sana bakacak akraban var mı peki? köyde tek başına mı yaşayacaksın?

snaıdklının köyüne baglı afyon ilcesi sandıklı menteş kasabası köyde tek başıma yaşıcam

sandıklının

abla sürekli tartışıyoruz başka konular var ondan dolayı

kimse yok malesef

terlikcidede sen şu an Dinar'dasın ve Sandıklı ilçesine bağlı bir köye taşındığın takdirde 2022 aylığın da durdurulur. bunu biliyorsun di mi? başka ilçeye taşındıktan sonra yeniden 2022 aylığı için taşındığın yerin vakfına başvurman gerek.

taşınacağın yerde bakacak kimse yoksa evde bakım aylığı için tekrar başvurma şansın yok ki ablası. annen yerine başka biri yok mu sana bakacak? köye taşınmana gerek yok. aynı hanede kal ve başka birinin bakıcı olmasını talep et. yani ikamet değişikliği yapma bakıcı değişikliği yap. annene kızdıysan öfkeni bu şekilde çıkar. evde annenden başka sana bakacak biri var mı?

başka yok abla kız kardeşim var oda evli bizim durdugumuz şehirde aynı yerdeyiz annem ben calışcam deyip duruyor başıma kalkıyor sürekli kız kardşeim olurmu evli ama

terlikcidede evde sadece annenle mi yaşıyorsun, başka kimse yok mu?
ablan size yakın mı? aynı ilçede misiniz? haftanın 7 gunu 24 saat size gelebilecek yakınlıkta mı? geldiği zaman en az sekiz saat senle kalabilir mi her gün?
ya da senin ablanın evine taşınman mümkün mü? ablan evinde sana bakar mı? eger bu olabilecekse ablanın hanesinde gelirleri uygun mu? ablanın hanesinde kişi başına düşen aylık gelir 847,16 TL altında mı?
ablan yerine seninle aynı hanede kalan bir akraban bakıcı olsaydı iyi olurdu. baban ya da kardeşin yok mu sana bakacak?

abla kız kardeşim var evli o olurmu babamda var annemde var bende varım 3 kişiyiz

Annenden daha iyi sana kimse bakamaz terlikcidede. Ağır şizofren durumunla Afyon Sandıklı'da senle kimin ilgileneceğini düşünüyosun ? Sana kimse bakmaz. Kızkardeşin evli kendi hayatı var baban hasta senle uğraşacak durumu yok. Seni doğuran bu yaşa kadar her türlü kahrını çeken ananın elini op barış. Başkasından sana fayda gelmez.

terlikcidede ablacım sana uzun uzun yazdığımda anlamakta zorlanıyorsun. yazdıklarıma tam cevap veremiyorsun. zorlanıyor musun ablası uzun yazdığım zaman? istersen soru cevap şeklinde gidebilirim. böylece yorulmazsın.

şimdi sen annen babanla birlikte yaşıyorsun. hanede 3 kişisiniz.
baban bakıcın olabilir. baban sana bakacak durumda değil mi?

hayır abla babamda özürlü yeni rapor cıkartık bugun bugun tamamladık bir yer kaldı beyin jerrayi ondan sonra evrak teslim edicez

düşünce gelmiyor konuşurken benim askerde kafama vurmaşlardı travma var ama normal şartlarda gözükmüyor düşünce merkezinde tahribat var manen gözüküyor

terlikcidede tamam ablacım. senle sohbet ederek devam ederiz. seni yormayacağım. ama sonunda kesinlikle çözüm bulacağız rahat ol:)
baban özürlü olabilir bu bakıcı olmasına engel değil. önemli olan sana bakabilecek durumda olması. sence baban sana bakabilir mi?
bu arada annenle aran nasıl, halen kötü mü?

NOT: ben demeden bakım aylığını kestirmeye kalkma. bakım aylığını kestirtmem sana:)

biraz iyi abla kötü degil bi sorun yok şimdilik babam icin bugun rapor almaya gittik cıkartmaya gittik tek birtane doktor kaldı inş bakıcı kabul edilir

terlikcidede sevindim ablam aranızın düzelmesine:) babana niçin rapor çıkarttırıyorsunuz ? 2022 aylığı için mi evde bakım aylığı için mi?

baban sana bakabilecek durumdaysa elbette bakıcın olabilir. ama bakıcı değişikliğinde evde bakım aylığı kesiliyor. baban bakıcı olana kadar en az 2-3 ay evde bakım aylığı alamayabilirsin.

Iste annen,babanada bakabilir ve çift maaş alabilir.
onun için aman annenlen aran iyi olsun

evde bakım icin abla sosyal cıkartın demiş calışamıyorsa babamda yeni rapor cıkartıyoruzz onunda tek doktor kaldı ondan sonra bitti inş kabul ederler

terlikcidede baban için de evde bakım aylığı istiyorsunuz yani. baban bakıma muhtaç durumda ise sana bakıcı olamaz. babana da evde bakım aylığı baglanırsa annen ona da bakıcı olur. 2 tane evde bakım aylığı alır.
rapor alınca beni haberdar et. babanın hastalığı nedir ablası?

valla abla epilepsi dedi doktor bütün doktorlardan gecti hepsindede sorun cıktı tam olarak bilmiyorum kalpten anjoda oldu pisikatrist kullandıgı ilacı falan sormuş gözde sorun var göz %25 görmüyormuş

terlikcidede tamam ablacım. rapor çıktıktan sonra haberim olsun.
benden habersiz evde bakım aylığını kestirme ve bakıcı değiştirme tamam mı ablası? bir sorun olursa benle muhakkak paylaş.

Üst Alt