Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakıcım olmasını istediğim kişiyi akrabalık dereceniz yok diyerek kabul etmiyorlar..?

uMuT1595™

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben Recep Girgin.. %94 özürlü raporum var ve yürüyemiyorum.Bana bakıcak bir yakınım var sosyal yardımlaşmaya başvurduk ve sorun çıkartıyorlar(akrabalık dereceniz yok).. Benim dedem ile bakıcak olan kişinin dedesi kardeş..Sosyal yardımlarşmada hiç bir ilgi göremedik..

Benim halimden bana bakıcak olan tek kişi onlar..Senelerdir bana bakıyorlar.. Devlet bu aylık kararını onaylamış ve biz neden yararlanamıyoruz..

1 senedir bakım aylığı ile uğraşılıyor ve bizi yanlış yerlere yönlendiriyorlar..

1 senedir mahkemeyi bekledik ve mahkemeye çıktığımızda vasi adayı olamazsınız dediler ve hastanız bedensel özürlü beyin özürlü değil dediler..
(Ben sevdiklerimle beraber olmak istiyorum..!!)

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza Recep Bey..

Şu kişiler Bakıcı olabilir:
Akraba: Bu Yönetmeliğin uygulanmasında, üveyler dahil olmak üzere bakıma muhtaç özürlünün; eşi, çocukları ile çocuklarının eşleri, ana ve babası ile bunların ana ve babası, torunları ile torunlarının eşleri, kardeşleri ile kardeşlerinin eşleri, kardeşlerinin çocukları ile kardeş çocuklarının eşleri, eşinin ana ve babası, eşinin kardeşleri, eşinin kardeşlerinin eşleri ile çocukları, amcaları ve amcalarının eşleri, amca çocukları ile bunların eşleri, halaları ile halalarının eşleri, hala çocukları ile bunların eşleri, dayıları ve dayılarının eşleri, dayı çocukları ile bunların eşleri, teyzeleri ve teyzelerinin eşleri, teyze çocukları ile bunların eşlerinden her birini ifade eder.
http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html

Zihinsel yeti kaybı yoksa hakim çoğunlukla onaylamaz vasiliği.

Üst Alt