Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakıcının 24 saat evde mi olması gerek!?

ahmet1976

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%96 özürlü raporu bulunan annem için evde bakım maaşı için müracat yaptık 2 kere eve gelmişler ben bakıcıyım zaruri ( mecburiyettten )dolayı dışarı çıktıgım an gelmişler her 2 geliştede şef müdür yardımcısı ve müdüre annem ve ben ikimiz aynı evde yaşıyoruz haliyle ihtiyaçlardan dolayı dışarı çıkmam gerekiyor dedim aldıgım cevap 24 saat evde olacaksın veya komşumdan yardım alacaksın daha olmadı bakıcı tutacaksın diye yanıt aldım böyle bir olanagım yok dedim o zaman bizimde yok dediler müracatımız benim yani bakıcının evde bulunamaması sebebiyle ret edilmiş ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyorum.( daha önce ilçede ikametgah ederken 3 sene bakım maaşı alıyorduk .)

Tekrar başvurun
15 içinde gelirler heyet eve
Hafta içi saat 09.00-17.00e kadar mutlaka evde bulunun.

mektup göndermişler elime ulaşması gerekiyormuş ondan sonra müracaat etmem gerekiyormuş.saat.09.00-17.00 arası evde olmam gerektiğini biliyorum ama neyin ne zaman niçin olacagı belli olmuyor konu bu.

Üst Alt