Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı aldığımız bankayı değiştirebilir miyiz?

Aybüke Ezel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim kardeşim down sendromlu annem bakım aylığı alıyor Ziraat Bankası ndan bu aylığı başka bankaya taşıma hakkı varmı bilgisi olan varmı acaba

Aybüke Ezel öyle bir şansınız yok ben sunu anlamiyom niye banka değiştirme ihtiyaçı duyuyorsun emekli olsan neyse promosyon ayağına değiştir şu maaşı aldığına şükret

Fatma mehmet

Bakın Şükür Hayatın Her Anlamında Çok Önemlidir.
Buna Katılıyorum , Ama Bakım Aylığı Alıyor Diye Şükür Edip Eleştiri Yapamamak Cahilliktir.

Bunu Size Veren , Keyfinden Değil Hakkınız Oldugu İçin Veriyor Lütfen Bunu Aklınızdan Çıkarmayın.
Hatta Çoğu Kişi Aslında Hakkı Olmasına ragmen Alamıyor Bu Aylıkları Bilmenizde Fayda Var.
Aybüke Ezel

Bakım Aylıgında Banka Değiştirilmiyor Diye Biliyorum , Ama Net Emin Değilim.

Teşekkür ederim zahmet edip cevap vermişsiniz ama neye sukredip neye sukretmeyecegimiz sizin haddinize değil .Sizin anlamamaniz çok normal Bir sıkıntı yaşamasam böyle birşeye ihtiyaç duymam.Boyle bir formda insanları boş yere rahatsız etmem.
Fatma mehmet

Belki banka uzak düşüyor evine annesi gidip çekerken zorlanıyor vb ne alakası var promosyonla emeklilikte şükür edip etmediğinden kimse kimseyi bilemez sadece sormuş arkadaş ne var bunda

merhaba annem bakım maaşı alıyor ziraat bankasından,ayrıca emekli maaşıda aynı bankadan alıyor,sadece emekli maaşını başka bankaya taşısa sorun olurmu acaba,bakıcı maaşı yine ziraatte kalacak o değişmiycek

Emekli maaşını taşıyabilir.ama bakım,engelli vs bunları sadece devlet bankası ödemesini yaptıgından o taşınmıyor.emeklisini taşıyıp promosyon dan yararlanır.

Fatma mehmet
Keşke susma hakkınızı kullanıp yorum yapma gafletinde bulunmasaydınız.Yormunuzu gaf olarak algılıyorum.Aksi takdirde kötü bir insan olduğunuzu düşünmek istemiyorum.Empati kurmada zorlanmasanız lazım çünkü!!!!

kutup yıldızı
Üç sene önce yapılan yorum neden hala dile getiriliyor ne yapmaya çalışıyon kardeş haksız mıyım zaten adı üstünde sosyal yardım bu ay aldın gelecek ay alacağın meçhul sosyal yardım bu hangi bankaya yatırırsa oradan alırsın

Fatma mehmet
Hiçbirşey yapmaya çalışmıyorum.formda yazıyı gördüm yorumları okudum.Yorumun tarihine bakmadım insanlar zamanla olgunlaşır fikirler değişebilir insanız neticede.Uslubunuz hoş olmamış.dikkatimi çekti.biraz kırıcı yaklaşmışsınız.o yüzden cvp verme gereği duydum.olay bu.

Ebm ziraat bankasına yatan bir yardım,
Kevser er

Türkiyemin her yerinde şubesi yoksa atm si yada halk bankası ile ortak atm noktaları var, tek sıkıntı ortak atm den işlem üçreti alınması

(ben)
biliyorumda sadece sormuş ve biri tepki göstererek cevap vermiş biraz gerek yok yani tepki göstermeye ben sosyal hizmet stajımı yaparken gelip soru soranların sorularını görseniz bu soru gayet normal yani sadece merak edilmiş o kadar

Banka değişmeye gerek yok teknoloji çağındayız istediğin bankadan vadesiz hesap aç fast ile anında aktar 3-4 TL bir işlem ücreti var oda bu zamanda 1 ekmek parası o kadar sorun edilecek bir şey değil 😁

idosente yanii devlet bakım parasını ve engelli parasını kendi bankaları dışında hiç bir bankaya yatırmaz.. Gidersin sana en yakın olan bankadan hesap açtırırsın.Daha sonra hem yatırılan banka hemde yatmasını istediğin bankanın telefonuna mobil bankacılık kurarak 3 dk daha halledersin.. :)

Üst Alt