Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı banka hesabına icra takibi yapılabilir mi?

Kaneki

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Değerli kardes lerim başım şu ara derte sizden yardım bekliyorum şu konuda acil..

Benım bakım aylığı yatan banka hesabim var ve '' X '' kişi tarafından para yatırılacak.

Banka o parayı kesermı? Bakim aylığını degıl x kişi tarafından gonderılecek paraya el koyarmı?.

Vakıfbanktan hacizlık oldum fakat.
Ziraat te borcum yok ve vakıfbank zıraattekı paramı kesermı?

DIGER SORU.
Bakim aylığım iptal oldugunda ziraat bankasına bağlı olan hesabım da mı iptal olur.

O hesabı kullanabilir miyim kullanirsamda o hesab uzerı yatırılan para kesılırmı dıger banka tarafından.

Net bir bılgı istiyorum ona gore sizin yönlendirmenız uzerı hareket edıcem lutfen ona gore yorum atın.

Bu konuda sizden acil yardım bekliyorum

Arkadaşım maaşın kesilse hesabın iptal olmaz.
bakım maaşına haciz konulmaz ancak hesabında haciz bloke filan varsa gelen paraya el konulur.
Kendine 100 tane farklı hesap açabilirsin ayrıca hesabın sadece bakım aylığı hesabı Veya kartı değil. Normal hesap kartıdır istediğin işlemi yapabilirsin.x kişi neden o hesaba para yollasınki. Yüzlerce alternatif var. Senin telefon numarana bile gönderebilir.
Kısacası senin hesabın bakım maaşı hesabı değil normal müşteri hesabıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hesabında kesin bloke ve haciz olduğunu biliyorsan para yatırma.
Basit bir yol göstereyim git bankadan Veya kartınla ATM'den yada varsa internet bankacılığından kendine ekhesap aç ve o karta haciz olmaz onunla işlem yap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüklü bi miktar yatcak.
Saglık ıcın yardım Alicam.
Baska hesab yok etrafımda kimsede yok.

Daha once 400 TL yuklendı atm den ve netten alışverıs yapıldı.

Paraya hıcbırsey olmadı bir hafta o para ölecede kaldı.

Bloke olsaydı vb 400 TL alınırdı öle degılmı?

Bakim aylığım alıyorum hıcbır problem yaşamıyorum. Sizden öğrenmek ıstedıgım sadece o hesaba para yatırılsa çekebilir miyim.

Sonuc olarak icralık oldum 100 tane karta ta olsa el koyarlar demi paraya.
Ben bakım aylığı hesabına 1 ay once eklettırdım o parayı kesmedıler 400u

Ve yine ıcralıktıktım ...

Nerden bakıcam bloke olup olmadığına hesabın? Ve hesab aktıv alışverıs yapıldı daha 3 gun once kontur attım telefona hesaptan..

Bloke olan hesab kullanılmıyor demi net bir bilgim yok arkadaşlar.

Üst Alt