Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı başvurusunda heyet ne kadar sürede geliyor?

duabix

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ya 3 aydır eve heyet gelecek diyorlar sıraya koyduk diyorlar ama hala gelmediler, arıyorum sıraya koyduk bekle, diyorlar size İzmir'de yaşayanlar evde bakım için ne kadar sürede heyet geldi ve neler istediler yani bunlar eve mi bakacak hastaya mı?

Eve de bakarlar hastaya da, ama 3 ay çok uzun bir süre bence, buradaki paylaşımlarda bu süre genelde bir kaç hafta.

Yani aylardır bekliyoruz aradım dün Cuma günü yani kadın dedi 4 ay sonunda gelebilirler belki dedi gitsem mi ki acaba yerlerine? Bide bir yere başvurmak gerekiyor mu 2022 için heyet geldi o bilmiyormuş evde bakım için yani hastane bakım için herşeyi yaptığını söylemişti.

SERHANAS kardeşim benim gecen seneden başlıyarak bu işlemde neler yaşadıgımı anlattıgım bir yazım var(BAKIM PARASI İBRAHİM BEYLERİN İKİ DUDAGININ ARASINDAYMIŞ) Konu başlıklı yazıyı baştan okursan tarihleriyle görürsün. işlemen ne kadar sürdügünü. Allah kolaylık versin.

Evet okudum bu devlet böyle devam ettiği sürece kriz kapıda zaten maaşları da vermez bunlar halk sustukça.

Eve heyet geldi

Kalem abla heyet dün geldi ve evi gezmedi zaten tanıdığımız bir memurda vardı yanında sağolsun ilgilendiler baya hastaya falan baktılar ev kiramı, aylık geliriniz yok mu? Dediler 500tl var gelir sadece dedik oda en fazla birde 2022 var dedik. Tamam o zaman abla ziraat bankasından hesap açın, kaydı yoktur belgesi alın dediler bunu da yaptık onları teslim etçez yarın kabul edilir mi? Ve para ne zaman yatar? Arsa vs hiçbir şey yok.

evde bakım aylığını il müdürlüğü onaylayacak. bu onay tarihini takip eden 1 ay bakım hizmeti vereceksiniz. sonraki ay da bu hizmetin ücretini alacaksınız.
il müdürlüğü maaşınızı onaylarsa onayladığı tarihe göre hesap yaparsın artık.

Onun onaylayıp onaylamadığını nasıl öğreneceğim abla?

serhanas
aile ve sosyal politikalar bakanlığı İl müdürlüğünü telefonla arayarak öğrenebilirsiniz ablam.

Öğrendim abla senin yazdığını yeni gördüm onaylanmış çok şükür Allah'a :) Ama bir ay sonra alacaksınız dedi yani Kasım ayında değil Aralık ayında alacakmışım nedense.

gözün aydın ablam:) yukarıda dedim ya ablam sana. ödemeler il müdürlüğünün onayını takip eden 1 aylık bakım hizmetinden sonra yapılır.
evde bakım aylıkları peşin ödenmiyor. verilen bir aylık bakım hizmetinin ödemesini sonraki ay alacaksınız.

Üst Alt