Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı için başvurdum. Ne kadar sürede bağlanır?

emine yücel

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
melek hanım yardımcı olursanız sevinirim evde bakım için başvuru yaptım 20 gün içinde heyet geldi ve biz tlf bildirecez dediler bir ayı geçdi halen haber yok sorsammı biraz daha beklesekmi teşekürler

İl müdürlüğüne gidin belki onaylanmıştır

emine yücel
heyet size geleli 1 ayı geçmiş. durdugunuz hata. hemen aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünü telefonla arayıp bilgi alın lütfen. gerçi şimdi geç oldu, artık pazartesi arayıp bilgi alırsınız.

melek hanım çok teşekürler yardımcı oldugunuz için beklememin sebebi heyet geldiğinde dediler biz sizi arayacağız ondan arıyamadım tlf yok ama kendim giderim inşallah pazartesi bişi daha sorayım sormadık diye hakkımızı kaybediyoruzmu

emine yücel
hayır öyle şey olur mu? sormadınız diye hakkınızı kaybetmezsiniz rahat olun lütfen:)
ben durdugunuz hata derken, bu kadar beklemenize gerek yok arayabilirdiniz anlamında soyledim. bu tür işlemleri siz takip etmedikçe onlar oyle kısa sürede size dönüp bilgi vermez.
dediğim gibi pazartesi gidip süreç hakkında bilgi alın lütfen.

sağol melek hanım allah razı olsun bizleri bigilendiriyorsunuz sonucu öğrendiğim zaman sizlerle paylşıcam inşallah

bugün aile ve sosyal il müdürlüğüne gittim sordum ne zaman geldi heyet dediler bir ayı geçdi dedim tamam bekleyin sizi ayın 25 ila 5 arasında arayacaklar sonucu bildirirler bekleyin diyolar acaba sonuç onaylanacakmı ret mi bukadar bekletiyolar

beklemesine bekleriz de hiç umudum yok çünkü hesap açtırın demediler

emine yücel daha önceden alıyomuydun maaş alıyosan aç edemezler biz alıyoduk kestiler itiraz ettik tekrar bağladılar aynı hesaba yatıyor birde sizin rahatsızlığız nedir bazı rahat sızlıkları zor karar veriyorlar inşallah gönlünüzden gecen olur

ali bey daha önceden almıyoduk ilk defa başvuru yaptık benim oğlum yüzde seksen zihinsel engelli hiç konuşamıyo ayakta yürüyo ama hiç bir işini kendi yapamıyo heyetten gelenler kalkıp yürüyomu diye sordular yürüyo dedim başkada yaşantısıyla ilgili hiç birşey sormadılar hemen gittiler okadar ani gelip gittilerki bende çocukla ilgili bişi anlatamadım

Emine hanım benimde zihinsel engelli oğlum bizimki konuşuyor ıq testi yaptılar biz size haber vercez dediler vermediler ben gittim onaylanmış sonra bi imza atıldı o kadar sen işin peşini bırakma senin çocuk ağır engelli bizimkinden birde gelire bakıyorlar bilginize

gittim sordum ama söylemiyolar sizi ararlar dendi gelirimiz ise eşimin emekli maaşı var üç kişiyiz bi sorun yok

Emine hanım size ziyarete gelen bakım heyetinde bulunan memurlara sor zaten gelen memurların inisiyatifine kalmış onlar bakıma muhtaç raporu vermişlerse il müdürlüğü anında onaylar

arkadaşlar çok şükür başvurumuz onaylandı hesap açtırıp imzaya gittim darısı bekleyen arkadaşlara olsun

%60 engelim var ama maaşa baglanırken 53 düştü şimdi babamda emekliaylıgı talep edebilirmiyim aynı zamanda evliyim

Aslan50 "maaşa baglanırken rapor oranım % 53'e düştü demişsin. ne maaşına başvurdun sen? babandan emekli aylıgı baglatmak istediğini de yazmışsın. bahsettiğin maaş yetim aylıgı mı yoksa ablası?
eger yanlış anladıysam meseleyi açık ve detaylıca yazar mısın lütfen?

Üst Alt