Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı için başvurdum. Ne kadar sürede bağlanır?

emrahkanka

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
babam icin evde bakım aylıgı icin başvurduk geldi baktılar sizi arayacagız dediler acaba nekadar bir sürede ararlar bunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim

emrahkanka

sizden hesap açmanızı istediler mi?heyet gelip gittikten sonra.kurumda geldikleri ayın sonunda toplanıp karar verıyorlar .olumlu ıse karar karardan sonrakı aydan sonra alınıyor ilk maaş.önce hızmet sonra maaş uygulanıyor

emrahkanka

hesap açın dedıkten sonra o heyetın değerlendırmesı tekrar kurula giriyor büyük ihtimal bağlanıyor arada hesap açın deseler bile maaş kuruldan geçmeyebiliyor az bi ihtimalde olsa öyle oluyor bana öyle dedıler bende beklıyom.heyet hangı ayda kacında geldı. bize şubat ortasında geldı ay sonu kurula girer onaylanırsa nisanda alırsınız dedı.şubat sonu kurula yetiştiyse öyle olacak yok yetişmeyip martta girdiyse kurula mayıs ayına kalacak bağlanırsa tabi sizde o na göre bekleyın.ben geçen il müdürlğünü aradım ordan şubeye aktardılar ve şuan görünmüyor nisan 15 inde belli olur o zamn arayın dedıler.sizde bağlı bulunduğunuz müdürlüğü arayıp bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt