Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı için nereye başvurmalıyım?

yaşadığınız ilin aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne giderseniz sizi yönlendirirler ,yada muhtarınıza sorun o size yol gösterir

arkadaşın da dediği gibi aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gideceksiniz.

ötv ve bakım parası

Ben ötv indirimi için rapora baş vurdum.kulakta %52 koah ta %80 yanı rapor oranı %90 ve ağır özürlü olarak aldım.bu raporla bakım parasına baş vurabilirmiyim

@seydo6565 ; % 50 ve üzeri 'ağır engelli' ibareli tüm raporlar ile başvurulabilir bakım aylığına.

seydo6565

raporun agır özürlü rapormuş. dolayısıyla engelli sağlık kurulu raporun uygun. ama agır özürlü raporunun olması evde bakım aylıgı alabileceğin anlamına gelmez. Ayrıca hem gelirinin uygun olması hem de bakıma muhtaç bulunman şarttır. seni de bakıma muhtaç bulmamışlar. eger boyleyse evde bakım aylıgı baglanmaz.
bakıma muhtaçlık kriterlerini şuradan dikkatle incele: http://www.engelliler.biz/forum/evd...4442-engelli-bakima-muhtaclik-kriterleri.html
eger bakıma muhtaçlık kriterlerine uyuyorsan il müdürlüğüne itiraz edersin. tabi gelirin de uygun olmak kaydıyla.

Üst Alt