Eşim ile 2 yıl önce evlendik. Bir bebegimiz var. Esimin ablasida kas hastası malulen emekli. Hasta hasta calışmıs didinmiş emekli olmus. Maddiyattan dolayı ayri eve cikamadik. Esimin ailesiyle kirada yasiyoruz. 2 bakim ayligi ile yani 2600 tl ile 700 kira 600 faturalar vs 6 bogaz gecinmeye calisiyoruz. Hep hastane islerimiz oldugu icin ablam emekli maasi ile araba aldı kredi ödüyor. Esimin 2022 maasini kisi basina dusen gelirden dolayi kestiler. Ben universite okudum hayallerim cok baskaydi ama esime bu özel insana aşık oldum. Bebegimden dolayi calisamiyorum. Sgk miz yok isimiz yok esim icin 3 yil calisma yeri bulmak istedim emekli olsun malulen diye bulamadim. Sorsan herkes engelli calistiriyor. Bugun bana yarin size. İş maddiyat imkan ilaç erzak barinak akliniza ne gelirse yardimci olun lütfen. Seneye silivri tarafinda kiralik uygun ev bulursam ayri eve cikmak istiyorum. Artik bebegime oda yapmak onu parka götürmek istiyorum. 4 duvar arasinda yokus asagi biyerede gidemiyoruz istanbulun bu mahallesinde. Lütfen umut dolu seyler yazin. Insanoglunun yarın ne olacagi belli degil ancak devlet basta olmak üzere sırtları bogazları saglam umursamiyorlar. Calisan bir insan bile ay sonunu getiremez iken. Engelliye 1300 tl maas hakmi Allah askina vicdani olan konussun!