Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı ve annenim dul aylığı var diye 2022 aylığım kesildi!?

Tufan yılmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben tufan. 2001 yılından beri özürlü maasi almaktayım geçen ay vakıftan gelip anneniz 1130 tl bagkur dul aylığı size baktığı içinde evde bakim maasi almaktadır bu yüzden engelli maaşınızı durduracağız deyip durdurdular . Ben ve annem yaşıyoruz evde 500 tl kira veriyoruz. Özür oranım %80 ağır engelli. Elektrik su doğalgaz sağlık giderlerim çok zorluyo bizi şuan.. geçen yılda gelip değişen hiçbirşey olmamasına rağmen kesmemişlerdi bu yıl gelirde hicbir değişiklik olmadığı halde kesildi.. üstüne maaş durunca gss borcu yansımaya başladı her ay.gittim bari yeşil kartımı iptal etmeyin dedim onada yok aylık 88 tl gss ödemek zorundasınız dediler napacam napmaliyim yardımlarınızı bekliyorum

Tufan yılmaz
öncelıkle bu bılgıye göre nasıl 2022 maaşı aldınız merak konusu 1130 +1460 : 2590 -500 : 2090 / 2 : 1045
2022 de gelır sınırı kişi başı 704 tl.sizin hane kişi başı gelır ise 1045 bu durumda 2022 maaşının kesılmesı gayet normal .itiraz etsenizde bişi çıkmaz .gelirniz fazla(fazla derken 2022 maaşı almak için belirtilen sınırdan fazla yanlış anlamayın)

Üst Alt