Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığımız kesildi. Ne yapmalıyız?

Burak2828

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Babam parkinson hastası ve yüzde 84 raporlu 2 sene önce annem için babama bakım maaşı başvurusu yaptık kabul gördü atasehir de ikamet ediyorduk 18 aydır annem maaşını alıyordu takı pendik ilçesine taşınmak zorunda kalana kadar.kapımızı bir bayan çaldı kaymakam lıktan geldiğini söyledi ve bize neden buraya tasindiginiz da bize bilgi vermediniz dedi babamın durumuna baktı ve bir dosya hazırlamak için çeşitli belgeleri tekrar çıkarmak zorunda olduğumuzu söyledi evde 5 kişi kalıyor ailem bende evli bir kardesimde ikamet ediyorum dedim bendemi evrak hazirlamam gerekli diye sordum evet dedi olur dedik bütün belgeleri dediği gibi hazırlayıp kendisine sundum.bayandan daha haber alamadık bizide haberdar etmedi annemin maaşı kesildi bizim ne yapmamız lazım acaba evde çalışan olarak ta babamın maaşı ve 2 kardeşim çalışıyor 3.kardeşim evli ben onunla kalıyorum 4.lise okuyor Allah rizasi için yol gösterin annem üzüldü haliyle bende gidip o kaymakamliktaki aile ve sosyal işlerde çalışanları mi üzeyim?

adres değişikliği işi karıştrmış ve anne babanız,okuyan kardeşiniz yazılsın.öteki geliri olanlar ayrı ev tutsun tasiyem bu.

Üst Alt