Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığına başvuruda kirada olan ev için belge istendi..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bakım ayligina başvuru yaptık ev var üstüme bos veya dolu olduğuna dair belge getirin dedi onu nerden alacagiz

Eviniz kira ya verilmişse maliye ye bildirmek zorundasınız vergi dairesinden yazı alacaksınız

Boş şuan bos olduguna dair belge nasil alacağız

bilgeadam

Anlamadim kirada olsa vergi dairesinden belge verirler ama boş olan eve nasıl yazi verecek..sosyal hizmeler dilekçe yazin boş olduğuna dair demiş

Sosyal hizmet ler boş olduğuna yazı yaz demişse yaz o zaman bu yazıyı nerden alacağını yazıyorum ısrar la yazı istiyorlar benden diyorsan kendin yaz dilekçe ver

bakım maaşı için gelir testine bakmıyorlar diye biliyordum babam danda istediler ama sonunda bağlandı babam maaş alıyor

Ahmet T

Kirada veya boş olan evmi vardi babanizin üstüne sizdendemi ayni dilekçe istendi

Ev kira ise ,kira kontrati yok boş ise muhtardan bos olduguna dair yazi almaniz gerekiyor.

infirak

Eyvallah kardeşim sağolasın bende öyle tahmin ettim baska türlu benim yazdığım dilekçeyi kabul etmezler..beyanname yıllık 7 bin tl geçince vergi dairesine evim kirada diye bilgi veriliyormuş

Üst Alt