Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığının düşük yatmasının nedeni ne olabilir?

Ebrruatas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bakım aylığım bu ay 300 tl eksik yattı bunun nedeni ne olabilir

Evet baktım normalde 1380 tl ödeniyordu her ay bu ay sadece 1.071 tl ödendi 2 senelik raporumuzun tarihi 5. Ay da bitecek ve tekrar rapor almamız gerekecek kesintinin nedenini anlayamadım şuan

@Ebrruatas

bir kere şubatta 1380 değil 1460 tl almanz gerekıo zamlı maaş olarak ben 1440 aldım geçen aydakı ile birlikte bankada kalan bakıyem 45 tl her ay 5 10 20 tl gibi bakıye içerde kalıyo
sizden 1460 - 1071 : 389 tl kesılmıs.vezneden mı aldınız kart ile mi çektınız.kart ile çekınce çekılen ve gerıye kalan bakıye yazıo vezneden alımda nasıl oluo bilmıom.
e devlette de mi 1071 görünmüş yoksa sızn çektıgınız mıktar mı o
bankaya gidip sormanız en güzelı

size tavsiyem 5.ayda rapor süresı bitecekmıs.hiç beklemeyn şimdiden rapor ıçin başvurun ki 5.ay'a kadar raporu alabılın rapor gecıkırse maaşınız durdurulur.
bir an önce başvurn ki yeni raporu tam bagımlı olarak alamazsanz itiraz edin .yenıden başka hastaneye sevk etsınler.raprun ne kadar sürede çıkacagı bellı olamdıgı için mutlaka günunu beklemedn başvuru edın ve giderken eskı raporları ve varsa başka tahlıl sonucları vs yanınızda götrun kı yenı rapor alımında faydası oluo dr 1 saat dert anlatmaktansa o belgelerı verınce faydası oluyo işler daha hızlı yürüyo
raporu geç vermek sıkıntı çıkarıo ama gününden önce vermek maaş işlemlerınzın kesıntıye ugramadan devam etmesı için faydası oluo

Merhaba annemin heyet raporundan 3 ay sonra bakım aylığına başvurmuştuk başvuru tarihi doldu 2 yıllıktı.mayısta bitmesi gerekiyordu ama 3 ay var son aylığımı 300 küsür eksik aldım şuan tekrar rapor almaya çalışıyoruz. Genel olarak sorum şu bakım aylığı heyet raporu ile aynı süre ile mi işliyor eğer öyleyse ocak 24 te rapor tarihi doldu ve ben şubatta tekrar maaşımı aldım fakat 300 küsür tl eksik aldım bunun nedeni ne olabilir

Ebrruatas
[FONT=sans-serif]başvuru tarihi doldu 2 yıllıktı.mayısta bitmesi gerekiyordu ama 3 ay var son aylığımı 300 küsür eksik aldım şuan tekrar rapor almaya çalışıyoruz.[/FONT]
raporu yenılemek için şimdiden başvurmanız ii olmuş.umarım mayısa kadar alabılırsınız
[FONT=sans-serif]Genel olarak sorum şu bakım aylığı heyet raporu ile aynı süre ile mi işliyor eğer öyleyse ocak 24 te rapor tarihi doldu ve ben şubatta tekrar maaşımı aldım fakat 300 küsür tl eksik aldım bunun nedeni ne olabilir[/FONT]
ebm de maaş ödemsı . başvuru tarıhınden değil onaylanan tarıhten bi sonrakı ay başlar.martta onaylandı ise ilk maaş mayısta başlar çünkü önce bakım sonra ücret.
anlamadıgım mayısta sona erıo derken ocakta rapor tarıhı doldu deyıksınız.eger ocakta doldu ıse ve dolmadan evvel rapor yenıleyıp teslım etmedı ısenız kesılmesı normal.
pekı ocakda bıttı şubatta nasıl maaş aldınız.o aldıgınzı şubat değil ocak maaşı ve noksan olmasın tam ay (1 1 ay ocak boyu)olmadıgı için rapor ocak 24 de bittiği için 24 günlük maaş.kısaca bi yanlışlık yok işlemler dogru.

Üst Alt