Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım maaşı alıyorum. Sıradan bir araba alsam kesilir mi?

gecemavisi

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
bakım maaşı alıyorum engellı araç değil yani normal bir arac alsam maaşım kesilir mi??

Hayır, kesilmez.
Ancak lüks bir araç olursa ve bu, "beyan edilen gelirle görünür yaşam koşulları arasında tezat olduğu" değerlendirmesine yol açarsa, o zaman evde bakım aylığının kesilmesi söz konusu olabilir. Bu değerlendirmeyi yapma yetkisi sosyal hizmetler müdürlüğüne aittir.

bülent abı merhaba , ben 25 000 lıralık bı arac aldım. öncede uzerımde mersedes kayıtlı ıdı , şimdiki aldıgımda mersedes. bu bıraz fıyakalı (vaneo) yanı aracım varken evde bakım aylıgı baglandı. ben aracı almadan shcek e sordum açık açık. arkadas ben kredı cekıp aracımı yenıleyecem. sızın tarafınızdan bı sorun cıkacaksa aracımı yenılemeyım dedım. onlarda bısey olmaz al , o gelır deıl gıder dedıler. hem al dıyıp hemde bizi gumletmesınler :) benım araba senın dedıgın o lüx araclar sınıfına gırermi ??? arac alalı 3 ay olacak maaş ta sorun yok. sonradan bısey cıkartırlarmı abi , saygılar ıyi calısmalar....

Bu konuyu bende öğrenmek istiyordum. Sorun olmadığına sevindim.:eek:

arkadaşlar benim anlamadığım ihtiyacı olanlar maaş alabilmek için günlerce shçk -nin kapısında nöbet tutuyor ahırdaki bir ineğin sütünü dahi hesaba katıyorlar siz mersedese binip bu imkandan yararlanıyorsunuz ha yanlış anlamayın benim sizin almanıza bir itirazım yok sadece aradaki tezatı belirtmek istedim

Biyo kardes ben kendı adıma yazayım , ben eskı arabamı sattım , uzerıne hanımın bılezıklerını bozdurdum , ve üzerıne kredı cektım. Aracımı ancak alabıldım. Engellı bı ınsana ıyı kötü bı araba sart. Benım evde küçük bebegım var gece rahatsızlansa taksı cagıramam cagırsam bınemem felan filan... Ben ımkanlarımı cok zorlayıp bıraz daha ıyısını aldım, süt meselesıne gelınce benım karsı komsum süt satıyor sagdece benım bıldııgım haftada 40 kilo bızım mahalleye süt dagıtıyor. Dıger taraflarıda sen tahmın et. Sence bu bır gelır degılmı. (( KEŞKE SAGLIKLI OLSAMDA BENDE SÜT SATSAM)) Mesele mersedes-süt meselesı deıl , gelır gıder meselesı. Adamlar zaten kıl sen rahat ol herseyı senden benden daha ıyı teyıd edıyorlar. Saygılarımla

benım ssk maş alıyom araba alacaktım maaş kesılecek dıyorlar dogrumu yardım plz

93 model 5.000 tl değerinde bir araç almak üzereyim bir sıkıntı olurmu?

cevap yazarsanız sevinirim,saygılar...

arkadaşlar benim kayın valideme bakım aylıgı alıyoruz evde arabada var yatta ha diyeceksinizki bakım aylıgıylamı aldınız yok daha önceden vardı ne kesildi nede gördü 3 yıldır peşin peşin aydan aya alıyoruz bildigim kadarıyla bakım parası zenginlik teşkil etmez hükmü var

üzerime arac var ama engelli araçı değil maaşım kesilir mi ?

üzerime arac var ama engelli araçı değil maaşım kesilir mi şimdi yeni evraklar istediler ..?

Üst Alt