Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım maaşından kesilen bankacılık paralarını nasıl geri alabilirim!?

kahraman_2124

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bakım maaşından kesilen aidat parasını internet üzerinden nasıl alabilirim.bi ara bu konu hakkında arkadaşlardan biri internet üzerinden kesilen aidatların geri alınabileceğine dair link atmıştı.yardımcı olursanız çok sevinirim .tşklr

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/MusteriIliskileri/Pages/IletisimHatti.aspx
Bu linkten başvuru yapın.Şikayet kısmına evde bakım maaşını aldığım hesabımdan hem geçmiş dönemde kesilen paraların iadesini hemde bundan sonra kesinti yapılmamasını talep ediyorum deyin.
Başka da bir işlem yapmanıza gerek yok.Onlar gerekli işlemleri yapıyor,hem para iadesi yapılıyor hemde bundan sonra kesinti yapılmıyor.

merhaba kardeşim bu verdiğiniz linki alır almaz başvurumu yaptın kaç gün içinde cevabı gelir?bilginiz varmı?

Tam olarak bilmiyorum ama 1-2 gün içerisinde hesaba para geçiyor diye hatırlıyorum.
Siz banka hesabınızı bi kontrol edin, belki de yatırmışlardır.

verdiğiniz linkten bakıcımın adına formu doldurup gönderdim.dün hesaba baktım yatmamış

yaklaşık 10 gün oldu bakıcımın kimlik bilgilerini girdim.şikayetim ise atm hizmetleri idi dıoğru göndermişim değilmi?

kahraman_2124 bir şekilde size geri dönmeleri lazım dı. isterseniz bir de müşteri hizmetlerini arayıp isteğiniz hakkında bilgi alabilirsiniz. 4440000 iletişim hattı

bi daha gönderdim cevap gelmzese müşteri hizmetleri ararım kardeşim.bilgileriniz için teşekkür ederim

Üst Alt