Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakıma muhtaçlık raporu ile 2022 maaşına da başvuru yapamaz mıyım?

sercan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
ben bakıma muhtaç aylığı aldığım raporla 2022 aylığı için istenen rapor farkılı mı? çünkü dernekte 2022 aylığı için mal müdürlüğüne başvurduğunda tekrar bir devlet hastahanesinden rapor istiyorlar dedi...
yani kısaca aynı raporla bavuru yapamaz mıyım...

teşekkürler

Son 1 yıl içinde engelli olduğuna dair herhangi bir nedenle sağlık raporu aldıysan yeterli oluyor diye biliyorum. çünkü bende vergi kesnitisi yapılmasın diye başvurduğumda bana öyle dediler.

Bende bir soru sormak istiyorum.Bakım aylığı için alınan ağır özürlü raporu 2022 maaşı yükseltme isteğine ek olarak gönderilebilirmi ?

Aslında güncel bir raporsa evde bakım için alınan raporla 2022 maaşı almak ya da 2022 maaşını yükseltmek için başvuru yapılabilir. Bence noter onaylı nüsha ile şansınızı deneyin.
Eğer kurumdakiler mırın-kırın ederse, o zaman raporu aldığınız hastaneye gidin ve şöyle bir dilekçeyle 2022'ye dair ibarenin eklenmesini isteyin: http://www.engelliler.biz/forum/sag...ememisler-nasil-ekletebilirim.html#post222160

bülent hocam
ben bu raporla mal müdürlüğüne başvurmak üzere gittim eğer kabul etmezse sizin önerdiklerinizi yapmayı düşünerek.mal müdürlüğündeki memur bakıma muhtaç aylığı alıyonmu dedi evet dedim o zaman alamazsın dedi kestirip attı.şimdi ne yapmalıyım siz bu sizin hakkınız demiştiniz. teşekkürler...
not:aynı rapor olduğundan dolayı değil bakıma muhtaç aylığı aldığımdan....

----------

arkadaşlar birde benim raporda 2022 hayır diyor ben bunu evet yaptırmak için mi dilekçe verecem sizin konuşmalarınızda geçen evet yada hayır yamadığı herhalde onu anladım.ben H sınıfı ehliyet, özel ter. araç kulanalması için ibarelerinin karşısı boş evet heyır hiç bişi yazmıyor..

Rapora 2022 ibaresini eklettir ve tüm evrakları tamamlayarak kuruma teslim et.
"Evde Bakım hizmetinden yararlanan kişiye 2022 maaşı verilmez" diyen memura da, "böyle bir şey yok. Olduğunu iddia ediyorsanız bunu bana yazılı olarak bildirin. Ben 2022 maaşından yararlanmak için gerekli evrakları tamamladım ve size düşen de yönetmelikle belirlenen prosedürü uygulayıp başvurumu işleme koymaktır. Sonucun ne olacağı bu sürecin sonunda, mevzuat hükümlerine göre belirlenecektir. Şimdiden kestirip atma yetkiniz yok"
Eğer başvuruyu işleme koymazsa, şefe/müdüre çıkın. Yine başvuru kabul edilmezse, o zaman da o görevliler hakkında ilgili mercilere şikayet dilekçesi yazarız.

hocam
midyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olmayalım...

Üst Alt