Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Hastanesi'nden randevü almaya gerek var mı?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
vergi dairesinden sonra aynı gün bakırköy dr sadi konuk eğitim hastanesinden randevü almaya gerek varmı

Aynı gün randevu alacaksın diye birşey yok ancak bir kaç gün içinde hastaneye başvurman gerekli..
Zaten hastane sana yoğunluğa bağlı bir kaç gün yada hafta sonrasına gün verecektir...

Mümkünse aynı konu üzerinden başka sayfa açmayalım diğer açtığın konu başlığından devam edin...
Haydi kolay gelsin..

randevu alman gerekiyor (gece 12'de internetten alabilirsin).Daha önceden aldığın raporun varsa onu da götür yoksa para isteyebilirler.Salı gününe şimdi randevu alabilirsin 60 kişilik boşluk var.

bakırköy dr sadi konuk eğitim ve araştırma hastane ile ilgili

slm arkadaslar bakır köy dr sadi konuk hastanesinden yeni rapor alan varmı içimizde ben bu gün vergi indiri mi için rapora bas vurdum %46 aldım ama bir adet raporu bana verdiler yoksa benmi elden vereceğim yoksa öbür rapolardan mı hastanemi gönderecek bu konda bana bilgi verebilirmisiniz

Vergi dairesi yazısıyla gittiyseniz son olarakta heyete girdiyseniz ropunuzun aslını hastane posta yolu ile vergi dairesine gönderecektir.
Size bir adet verdilerse iyi birşey bize vermediler ancak sonucu söylediler.

evet vergi dairesinin yazısıyla gittim bende anlamadım bir adedini verdiler bir arkadasıma sordum bunda bir yanlışlık var sen hemen git sor dedi saat baktım 16:45 geciyor geri döndüm kapıda sağlık kurulundaki adamı yakaladım dedim durum böyle biri sende kalıyor biz diğerini göndereceğiz dedi öyle bakalım ne olacak

cok tskr ederim tel varsa ara beni anlatayım 05352783807

Öyleyse hastaneye özgü güzel bir uygulama. Biz sonucu öğrenmek için neler çektik,oranı bie söylemiyorlar anca araya tanıdık koyarsak el altından fotokopisini almaya çalışıyoruz..

Raporun biri başvurana veriliyor, biri ilgili kuruma gönderiliyor, biri de hastane arşivine kaldırılıyor.

Bu tam da ilgili yönetmeliğin söylediği şey. Ama çoğu hastane uygulamayınca, uygulayan hastane görünce "bir terslik mi var" diyoruz! Oysa zaten olması gereken tam da bu.

Ben de o hastaneden almıştım. Benim deneyimimde de hastanenin rapor süreci başarılıydı...

Üst Alt