Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatan var mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Yakın zamanda bu hastanede yatışı olan varmıdır?

Yatış yapılabiliyormu bu hastaneye arkadaşlar.

Birinci ağızdan bu yatış yapılan hastanenin anlatılmasını sizlerden istiyorum.

2011 yılında 35 günlük yatışım vardır.
Sizinde varmı bu hastaneye yatışınız?

En son ne zaman yattınız?
Şartları nasıldı?

Kaç hasta vardı serviste tahminen.
Ama çok olmuş 7 yıl.

Servis hem kalabalıktı hemde şartlar kötüydü demek.

Berbat ötesi bir yer.

En son 7 sene önce yattım. Şartları çok ağır. Nazi toplama kampı gibi

Serviste ortalama 30 hasta vardı. Aynen , 7 yıl çok oldu. Allah bir daha (hiç kimseyi) düşürmesin. Hastaları disiplin etme adına ağır tecrit koşulları uyguluyorlar ama daha kötü hale getiriyorlar.

benim 3 kere yatışım oldu bir faydası dokundu mu diye sorcaktım hastaneye yatmak

Ahmet T

Yatış yapmanın hastaların bence 4 te 3 üne faydası vardır.
Öyle birşey yok bence.

Allah düşürmesin avrupada böyle bişey yok

beni ikinci yatışımda hacettepe ye polis yatırdı evde taşkınlık yapıyordum

K2 de kaldım, ağır şartlar altında tecritte tutuluyorsunuz. Faydası ders alana var tabi bir daha bu rezilliği çekmemek adına aklını başına alıyorsun.

BRSH de kısmen tanık görgüye dayalı, kısmen bildiğim üzere yatılı bulunan hastalara gerekli olunmadığı halde tedavi adı altında EKT uygulandığı öteden beri bilinen bir gerçektir.
%70 ila %80 oranında hastalara yaklaşık olarak aynı ilaçlar verilmektedir Norodol, Akineton, Largaçtil, solian, paxsil, clopixol depot ampul vs gibi fiyatta ucuz hastada ciddi yan etkilere sahip ilaç adı altında tedavi sunulmaktadır.
Hali hazırda Cezaevinde bulunan AĞIR DURUMDA Kİ KANSER HASTALARINA, hayatını tek başına idame ettiremeyecek yaşlılık nedeni ile kocamış, felç nedeni ile yatalak hale gelen ve ceza evi şartlarında tek başına hayatını idame ettiremeyecek hiçbir surette ceza evinde kalamayacak veya bakıma muhtaç hastalara CEZA EVİNDE KALABİLİR ŞEKLİNDE RAPORLAR VEREN, SÖZDE UZ.DR.EMRE ÇIRAKOĞLU Adli Tıp Kurumundan Cumhur Başkanlığı Kararnamesi ile görevden alınmıştır. Sahte rapor hazırlayan bu Emre Çırakoğlu Şuan halihazırda Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Görev yapmaktadır. Demem şu ki bu gibi kimseler orada doktorluk yapıyor buna göre gidip tedavi olmaya çalışın, Oraya gittiğiniz zaman mutlaka Dr.Emre Çırakoğluna randevu alarak gidin, hekimliği ve tedaviyi görün.
Not : Yukarıda ismi yazılı sözde Dr'da dövmeden bırakmayın.

Born2die

Bu yoruma katılıyorum

Ahmet T

Aynen Beni de bir seferinde polis zoruyla yatırdılar

(Gölge)

Evet. Erkek kardeşim İrlanda'da yaşıyor. Avrupa'nın pek çok ülkesini gezdi. Ondan da benzer şeyler işittim

Bakırköy Mazhar Osman'a yatan oldu mu? Nasıl bir yer?

Soru başlıktaki gibi. Bakırköy'deki akıl hastanesine yatan oldu mu? Nasıl bir yer? Ben hastaneye yatmayı düşünüyorum fakat biraz tedirginim. İyi bir yer mi?

35 gün yatmıştım.
Yatış bana iyi gelmişti.
O zaman gayet iyi hissetmiştım.

@ahmetrıza24

Aklından bile geçirme Daha önce de yazdım ; 7 defa K2 blokta yattım Trigel kayışını koparmış bütün ağır vakalar aynı kapalı ortamda .. Hayatının hatasını yaparsın ; geçmiş olsun

@(Gölge),
YAKIN ZAMANDA BU HASTANEDEN ENGELLİ RAPORU ALAN VARMIDIR?

2011 YILINDA 35 GÜN YATMIŞTIM.

Ben uzun zaman önce yattım o zaman uzun süreli yatıyorduk hatırladığım kadarıyla yemekler fena değildi yaşlı bir abi vardı oranın kadrolusuydu şimdi hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah taksiratını affetsin.

Üst Alt