Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakırköy'de psikiyatrist yada piskolog önerisi olan var mı?

yiğido_fatih

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bu aralar bende Aşırı derecede sinir ve öfke kontrolü sorunu başgöstermiş durumda tabi bu durum benim için çok sıkıntılı bir durum. Aile ,iş ve çevresel ortamda ister istemez gerilmeler ve bazen şiddetli kavgalara yol açabiliyor. Bende düşündüm bir psikolog yada psikiyatriste görünmeye karar verdim. Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mıdır?. :(

6. psikiyatri polikiliniğini tavsiye ederim doktor fark etmez.

Hafif bir durumsa Psikolog durum vahim ise Psikiyatri kararını sen seç Psikologlar genelde placebo etkisi yaratmak için varlar bence örnek yaaa sen böyle düşünüyorsun ama herkes böyle yada sana ilacımsı recetesız alabılecegın bısı verir birtane hiç bir halta yaramayan al bunu iç herşey düzelecek gibisinden o yüzden psikologların sadece eften püften şeylere sinir olanlar gidebilir haaa ben bu durumda ne yapıyorum fal baktırıyorum çok iyi bir falcım var o anki bütün kötü enerjimi alıyor rahatlatıyor ve bunu yaparken ne tıptan ne psikolojiden sadece yetenek hayat tecrübesi onlardan faydalanın derim.ama Psikiyatriye gerçekten önemli ben yararını gördüm psikologlara nazaran 1 yıl gittim psikologa 1 yılda yapamadığını 1 haftada psikiyatrist yaptı ve bu konuda başarılı olamadıklarınıda kabul etmiyorlar...

NOT: Şimdi bütün psikologlar toplanmasın buraya :D

Üst Alt