Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baklofen pompası ile aşırı kasılmanın önlenmesi..?

Altan.H

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun
ben 10 ay önce kaza sonucu boyun kırılmasından dolayı omurilik felci oldum. kasılmalarım o kadar fazla ki, lioresel veya egzersiz fayda etmiyor. baklofen pompası taktırmayı düşünüyorum.
baklafon pompası kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

gecmis olsun dostum..oncelikle sakin bilmedigin birseyi vucuduna sokturma.deney tahtasi yaptirma ,benimde idrar tutamaama problemim vardi iki amaliyat yaptilat ..ve hepsi bos..cekcigim sikintilar bosuna..hala cekiyorum...(isallah bi uroloji doktoru okur ve yardimci olur)....

Re: Baklofen pompası ile aşırı kasılmanın önlenmesi..? [Soru]

öncelikle geçmiş olsun ben bu aletti 2 senedir taşıyorum ve memnunum. alet yeni değil dünyada 10 türkiyede 5-8 yıldır var. pek bilinmemesi, pahalı olması ve kurumların zorluklar çıkarmasındandır...
evet kasılmayı beli aralıklarla bel kemiği iliğin içine ilaç vererek önlüyor. doktorun ayarlıyacağı doz ile 3-6 ayda bir iğne ile karın ile kasık arasına yerleştirlilen deri altındaki hazneye dolum oluyor. yani korkulacak çok fazla bir şey yok.
yanlız prosedürü zor ve uzun. hangi kurum olduğunu yazmamışsın, ama genelde prosedür çok takıntılı.
her türlü sorunu buraya yazabilirsin...

öncelikle hepinize gecmiş olsun ben 7yıl önce beyin kanaması sonucu spastizitelerim meydana geldi bu yuzden kasılmalarım var izmirde mehmet zileli tarafından baklofen pompayı denememizin işe yarıyacağını düşündü ve test dozu yapılarak uygun olmadığımı gördük size tavsiyem test dozunu denemenizi ve ondan sonra karar vermenizi öneririm her hastalık farklı sonuçta herseyi denemek lazım bence sahsi fikrim budur saygılar...

murat07ant

Murat merhaba,
Kardeşim 5 gün önce ameliyat oldu. Baclofen pompası takıldı. Şu an herşey yolunda. AmA tecrübelerini paylaşmanı rica edeceğim. Sen taktırdın sanıyorum.

SLM MURAT BEY BENDE İntratekal baklofen pompası YAPTIRMAK İSTİYORUM AYRINTILI BİLGİ LAZIM.

slm herkese geçmiş olsun benim sorunum kasılma baklofen pompası taktıran varmı

ahmet71

Evet, bu pompa kasılmalar açısından işe yarar bir ürün sanırım. Kullanımı kolay mı, dezavantajları neler, bu konuda deneyimli arkadaşların paylaşımlarınıbekliyoruz...?

Ben lirolaslı 21 yıldır sürekli kulanıyorum ve bana bugün önerdiler hastanede lirolasal bitmişti evde yazdırırken Dr önerdi bende [h=2]Baklofen pompası[/h]araştırıyorum artısı nedir eksisi nedir diye fayda görende yazsın zarar görende yazsın lütfen

Arkadaşlar bu baklofen pompası hakkında ameliyat nasıl, ameliyat sonrası iyileşme durumu ve pompanın faydaları hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?

[FONT=sans-serif]merhabalar öncelikle geçmiş olsun, yaklaşık 8 ay önce yazına cevap gelmemiş, acaba pompa taktırdın mı? bu baklofen pompası hakkında ameliyat nasıl, ameliyat sonrası iyileşme durumu ve pompanın faydaları hakkında bilgin oldu mu?[/FONT]

Baklofen pompası

Baklofen pompası taktıran var mı? Pompadan memnun musunuz? Hiç sıkıntı çıktı mı? Bir daha ameliyat olmak zorunda kaldınız mı? Deneyimlerinizi anlatırmısınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam Kardeşim Benim Oğlum var kaza sonrası beyin oksijensiz kaldı bilinç kapalı 4,5 yıldan beri çok aşırı kasılmaları var geceleri uyuyamıyoruz yaptırmayı düşünüyorum neresi yapıyor kaç para vs bilgi verirmisiniz
05337763267 murat yıldız Teşekkürler

Üst Alt