Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakmakla yükümlülük belgesi nasıl alınır?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
babam diyaliz ,şeker,tansiyon, akciğerinden ameliyat geçirmiş ve gözlerinden biri görmüyor diğeride az görüyor hastane %95 rapor verdi kendisi emekli . şimdi ben babama nasıl bakmakla yükümlü belgesi ala bilirim. raporda ağır özürlü yazmıyor yani ben ona bakmakla yükümlü nasıl olabilirim

babam diyaliz ,şeker,tansiyon, akciğerinden ameliyat geçirmiş ve gözlerinden biri görmüyor diğeride az görüyor hastane %95 rapor verdi kendisi emekli . şimdi ben babama nasıl bakmakla yükümlü belgesi ala bilirim. raporda ağır özürlü yazmıyor yani ben ona bakmakla yükümlü nasıl olabilirim.tayin için istiyorum kütahyadan bursaya istiyorum çünkü her hafta sonu gidip geliyorum bazen hafta içi bile gittiğim oluyor . ayrıca bende engelliyim %48 raporum var

tayin için istiyorum kütahyadan bursaya istiyorum çünkü her hafta sonu gidip geliyorum bazen hafta içi bile gittiğim oluyor . ayrıca bende engelliyim %48 raporum var

Başka kardeşiniz,bakacak kimsesi yoksa ve yerinde bakılması gerekiyorsa yani yolculuğun yasak olması, yada hava şartlarının uygun olmaması gibi durumda bununla ilgili rapor alındığı takdirde tayininiz yapılır. Mantığı şu şekildedir, başka bakacak kimsesi olduğunda yada tedavisi yanınızda mümkün olduğunda ya başkası baksın derler yada yanınıza alın derler...

Üst Alt