Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baltalimanı Kemik Hastanesi'nde protez ve kemik dondurma, doktor tavsiyesi!?

wiya

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar genelde özelde tedavi oldum ama istanbul balta limanı kemik hastanesine de çok iyi diyorlar, gitmek istiyorum.gerçekten ayak bileği kırık sonrası ayak bileği protezi ve kemik dondurma üzerine. tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? şimdiden çok teşekkür ederim.

ayrıca mrhs sistemi üzerinden randevu alamıyorum.sehir dışında ikamet edıyorum.randevu telefonları ise meşgul açan yok.bu konuda ne tavsıye edersınız. nasıl randevu alabiliyoruz.

Guncel .Allah rizasi icin bilgisi olanlardan yardim bekliyorum.sehir disindan gidecegim ama internetten bir trlj randevu alamiyorum.bana o hastaneyi cok övduler.orada da muayne olmak istiyorum ama mumkum degil, nasil yapacagim arkadaslar?

wiya
Kadeş şuan randevu alabilirsiniz?
Sistem acık
QLbqj3.jpg
[/url][/IMG]

Vallaha acilmis.Allah razi olsun yuzbin kere sizden. Yok 15 gundur telefonla ariyorum yok burdan bakiyorum yok.hemen aliyorum.sagol kardesim

wiya
ALLAH çümlemizden razı olsun, E-NABIZ YADA E-DEVLET varsa oradan daha kolay alırsınız.
Eğer alamazsanız dönüş yapın yardımcı olmaya çalışacağım...

Cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederim.

Üst Alt