Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baltalimanı Kemik hastanesinde skolyoz ameliyatı olan var mı?

papatya34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar
bu foruma yeni katıldım. ben de skolyoz hastasıyım 14 senedir.
14 yaşımdayken bana ameliyat dediler ama riskliymiş sakat kalma ihtimalı çok yüksek olduğu için olmadım.
şuan 28 yaşındayım tekrar hastaneye gittim baltalimanına. doktorum bana yine ameliyat dedi. riski çok düşükmüş bu sefer binde 10 muş
. baltalimanı hastanesinde skolyoz ameliyatı olan var mı?

Arkadaşlar merhaba,
ben baltalimanında ameliyat oldum 2010 yılında.
Öncelikle şunu söylemeliyim gözünüzü bile kırpmadan ameliyatınızı burda olabilirsiniz.
Ben Çapa'da 3 yıl sıra bekledim sonra baltalimanına başvurdum ve 8. ayda ameliyat işlemlerine geçildi.
Doktorum Temel TACAL'dı.Kendisinden Allah razı olsun çok zor bir ameliyatı çok iyi bir şekilde bitirdi.

bende 1998 de balta limanında ameliyat oldum öteki doktorlara lafım yok ama benim doktorum bülent dilaveroğlu
sadece beni deney olarak kulandı..çok acılar çektim orda.ayağımda yara vardı 2 yıl çekmediğim kalmadı.en son git ölümünu bekle bu yara sen ölene kadar seninle olacak dedı..200 de başka yerde ameliyat oldum git ölümünü bekle dediği yara 12 günde geçtı.çok şükür şimdi hiç bişeyim yok..rabbim vicdanlı işini bilen doktorlarla karşılaştırsın.....

DİLEK KEREM KAYA;

Ben balta limanınada gittim görüştüm skolyoz ve kifozum için ama sonra marmara universitesinde olmaya karar verdim . ikiside istanbulda iyi hastaneler ve ssk nın karşıladığı hastaneler sıra beklemeden 1 ay içinde ameliyat olabiliceğin yerler .. İstersen birde mar uni murat bezere görünün derim

teşekkürler
murat bezer e gittim ama oglumun ameliyatını yapamayacagını söyledi ve diger doktorlardan farklı teşhis koydu kafam daha cok karıştı.Baltalimanından vazgeçtik çünkü tam teşekküllü hastahane değil.

DİLEK KEREM KAYA;

Ozaman çapada unsal dominic e görün diyicem ama 2 seneye gün veriyor . onun harici istanbulda ssk nın karşıladığı pek bir hastane doktor yok ha son noktada Azmi hamzaoğlu var ama sınırların da üstünde bir doktor onu söyleyim.

Azmi beye ilk önce gittik agzımızın payını aldık adını bile agzıma almak istemiyorum.Ünsal bey capadan ayrılmış özelde ,fiyatının yüksek oldugunu düşünüyorum ama bu konuda bilgisi olan varsa ögrenmek isterim kendisi hakkında iyi şeyler duydum

Ya Çok Geçmiş Olsun Bende Skolyoz Hastasıyım, 26 Yaşındayım Şu An Baltalimanında Sol Bacak Uzatma Ve Sol Ayak Bileğine Tendom Transferi Yapıldı, Ve Şu Anda Baltalimanına Kontrollere Gidiyorum, Sol yak Bİleği İçinde Fizik Tedaviye Başlanacak, Baltalimanında Yunus Atıcı Diye Bir Skolyoz Doktoru Var Ve Ameliyat Kesin Şart Dedi Skolyozum Heralde %70-80'lerde Tam Olarak Derecesini Bilmiyorum.. Doktor Ameliyat Kesin Şart Diyor Ama Tereddütlerim Var Benim, Çünkü Sol Diz Hiç Bükülmüyor Bacak Düz Bir Şekilde Ne Sağa Nede Sola Kırabiliyorum Anadan Doğma Böyleyim, Şimdi Ben Skolyoz Ameliyatı Olursam Ayakkabı Giydiğimde Bu Ayakkabıyı Bağlamaya Çalıştığımda Ya Skolyoz İçin Çaktıkları Vidalar Yerinden Kopup Fırlarsa Sonucta Dizi Büküp Düzenli Bir Sekilde Eğilemiyorum, Rabbim Tüm Hastaların Şifasını Yardımcısı Olsun Ne Diyebilirim ki..

Acaba Ameliyat Olan Kimse Var mı Skolyozdan Arkadaslar Ameliyat Olanlar Varsa Görüşlerinizi Yazın Lütfen Bİzlerde Ona Göre Hareket Edelim..

Selam arkadaşlar benim oğlum 11 yaşında oda skolyoz ameliyatı oldu doktorun adı Yunus atici Biz çok memnun kaldık o doktordan Allah razı olsun ondan oğlumun durumu çok iyi şu an Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde ameliyat oldum

Üst Alt