Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazar mağdurları buraya

akd

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar BALTAZAR:mad::mad: sistemi mağduru olupta dile getirmek isteyenler yazılarını ve şikayetlerinizi yazın.

bu yorumlarınızı sistemi dayatanlara gönderelim.

2009 Nisanda Kırklareli Devlet Hastanesinden %45 rapor aldım, vergi indirimi için Ankara'ya gitti ve %19 olarak geri döndü.

2010 Nisanda tekrar denedim, hiçbir değişiklik yokken aynı sayın doktorlar %43 verdiler. Ankara'dan %29 olarak döndü.

düz mantık yürütürsek 45 giden 19 geliyor.
43 gidenin daha düşük gelmesi gerekirken 29 olarak dönüyor.

Herneyse Ankara'daki rapor oranlarını düşüren bu 6 kişi ahirette bu kadar kişinin ahını alıyorlar ya, bilmiyorum inançları var mı ama iki elim yakalarında olacak.hakkımı asla helal etmiyorum.
Ali Babacan'a da hakkımı helal etmiyorum. AB'nin standartları işlerine gelince konuşurlar ama işlerine gelmeyen engellilerle ilgili Türkçe ye çevirttirmesi gereken kısmın çevirisini yaptırtmaz.

Bu konuda çok kızgın ve sinirliyim. İtiraz ettim ve Ankara'dan gelecek cevabı bekliyorum.

tatmin edici bir cevap gelir umarım (ahiret olayını aşmışlar)

problem balthazad formulu değil ki problem ankaranın düşürmesi

Benim oranım habire yükseliyor :) 16 sene oldu kaza geçireli 1 gram ne ilerleme ne gerileme var. Bu kaçıncı raporum hatırlamıyorum ama en az 10 tane olmuştur. Ota boka rapor istiyor bu deliler. Paraplejyim seviyem T-12 ilk raporum % 80 di. 5 yıl sonra tıbbi malzeme almak için yeniden aldım bu sefer % 84 oldu. En son vergi indiriminden faydalanmak için gittim 3 ay önce % 90 verdiler :)))) Bunlar çıldırmış olmalı herkesinki düşüyo benim habire yükseliyo. Bir faydasını da görmedim ya :)

ankaranın neye dayanıp oran düşürdüğü sorgulanmalı

bence doğru dürüst incelemiyorlardır...keyfi bir uygulama içindeler...hadi bakalım umarım iyi sonuçlar çıkar forumdan...

Arkadaşlar Ankara nın düşürmesinin sebebi ekonomik yönden yaptırımlarını karşılayamamasıdır. Ama başbakan trilyonluk uçak alır da engellilerin vergi indirimlerine, üç aylıklarına el uzatırlar. Maliye Bakanlığının baskısıyla yasal olmayan yollarla oranlarımız düşürülmektedir. İtiraz edenler haakını geri alır, etmeyenler ise kalır. Yani kısacası YERSEN !!!

Z RAPORU ENGELLİLER 2 video izle, Z RAPORU ENGELLİLER 2 klip izle, Z RAPORU ENGELLİLER 2 mp3 indir, | emilerika.com

Benim %44 lük raporum %30 olarak geri dondu bu sene içinde itirazda bulundum başka hastalıgınız varsa ekleyın tekrar gönderin inceleyelim die cvp verdiler..:((

ankarasqakatlık oran cetveli belirleyipte düşürüürse burda kanuna aykırılık söz konusu

Her şerrin içinde bir hayır varmış demekki :)

avcıkomando kardeşim, hastanedeki doktorlar zaten balthazard cetveline göre oranı veriyorlar, ama Ankaradaki 6 tane muhterem insan tekrar yorumlayıp cetvele yeniden uyduruyorlar,
yahu görünwn köy kılavuz istemez açık açık vermek istemiyorlar işte. Bu arada o 6 muhterem kişiyi anmışken bir kez daha öptüm yanaklarından...

E®KAN;

evet olay bu şekliyle işliyor arkadaşım balthazard ile hesaplanıpta58 olarak ankaraya giden raporu 36 olarak dönmüş

ben de bu baltazar sacmalıgından muztarıp olanlardanım. yüzde 52 gıden raporum yuzde 36 olarak gerı dondu. aynı işi yapan doktorların bırbırlerıne ıtımatı yok sanırım. itiraz ettım bakalım ne olacak

benim heyetim 7 temmuzda başlıyo sakatlık oran cetveline göre oluyor bakalım ne çıkacak

selam arkadaşlar

1995 te %42 oranlı raporum ankaradan 34 ile döndü. yeni rapor çıkardım bakırköy devlet hastanesinden 74 olan raporumu 60 olarak tırpanlamışlar
bu hafta işte 60 ile ankaraya gitti vergi indirimi için bakalım 40 altına düşeerse o doktorları tek tek öpecegim

benim sorum devlet hasatanesi nasıl oranımı düşürür ordadam ı balt hazard uyguladılar vergi indirimi alamasın diye bir de rapor için 110 tl para vardim zekir zıkkım olsun onlara.

Yeni tarihli rapor sakatlık oranı cetveli'ne uygun şekilde yazılmışsa, Ankara oranı düşürse dahi itiraz edebilir ve hakkınızı alırsınız. Sakatlık oranı cetveli herkesi bağlar; orada ne yazıyorsa odur geçerli olan.
Balthazar formülü bir kez uygulanır...

Not: http://www.engelliler.biz/forum/sag...ucret-alinamaz-3-mayis-2010-tarihli-yazi.html . İtiraz edip paranızın geri ödenmesini talep edebilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/sag...i-artik-parali-olmus-115-tl-2.html#post708379

Arkadaşlar yeni aldığım hastane raporunda oran belirtmiyor, engelli tablosuna göre derece veya tablo bir veya iki diye ibareler var, Ankarada mecbur tablodaki oranı verecek, fazla düşüceğini sanmıyorum.Birde vergi indiriminde psikolojik rahatsızlıklar dikkate alınıyormu ? Maddelerin arasında bir yazı okudum, vergi indirimi ve iş raporlarında psikolojik rahatsızlıklar değerlendirelemez diye.Acaba diyorum hastane psikolojiden atıyorum %20 verdi, ankarada psikolojik rahatsızlığı kaideye almazsa 20 puan otomatikmen gidiyor.

slm arkadaşlar,avcıkomando kardeş benimde ayağımda ileri derecede kronik venöz yetmezlik var,sakatlık oranı cetvelinde damar hastalıkları bölümünde kronik venöz yetmezliğe verilen bir derece yok ?sana nasıl olduda KRONİK VENÖZ YETMEZLİKTEN DERECE VERİLDİ ANLAMADIM açıkklarsan sevinirim

Üst Alt