Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazarda göre oranım %37. Kurulda %40 çıkma ihtimali var mıdır?

ttt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamlar,

kurulda dr lara konuşma imkanımız oluyor mu? yoksa direkt dr un yazdığı orana sadık kalıyor mu kurul ? 2 ay sonra kurulum var ve %3 lük bi farktan dolayı hakkımı kaybetmek istemiyorum. :(

ttt

İmkansız değilse de (sakatlık oranı cetveli'ne göre doktor yanlış değerlendirmiş olabilir) çok çok zor bir ihtimaldir. Heyet evrak üzerinden işlem yapar zira...

bülent bey şöyle ki daha önce sizin paylaşımlarınızdan edindiğim bilgiye göre tip 1 diyabet kontrol altındaysa %30, kontrol altında değilse %40 rapor çıkıyor. benim açlık şekerim 275 çıkmasına rağmen ha1c seviyem 5.5 olduğu için bana şekerden %30 oran verdi. ama dr şunu sorgulamadı hipo yu çok yaşadığımdan ortalama şeker değerimin normal geldiğini aslında diyabetimin kontrol altında olmadığını. benle hiç bir şey konuşmadan %30 verdi.
tiroidden de %10 yazınca ben zaten %40 oldu diye söylemedim dr a ama şimdi bu balthazarda göre oran düşüyor.
kurulda bunu açıklama fırsatı olmalı diye düşünüyorum ama sanırım itiraz etmeden falan zor

ttt

Heyette bi insan evladına denk gelmeniz lazım. Şans!

umarım o insan evladına denk gelebilirim bülent bey :) verdiğiniz tüm bilgiler için çok çok teşekkür ederim.

Üst Alt