Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bana ait olan araçla eşim kaza yaptı. %54 raporum var. Sigorta ödeme yapar mı?

sevgi_serdar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba

2015 yılında tek taraflı kaza yaptık.araç benim üzerime kayıtlı ve fakat aracı eşim kullanıyordu.
2016 yılında dosyamız sigorta şirketi tarafından red edildi araç benim üzerime olduğu için yararlanamıyormuşum.

müfredat değiştiği için tekrar dosyayı açtık ve sigorta şirketi sağlık il müdürlüğüne yazı yazarak beni iki hastanede heyete sokturdu ve bu hastenelerden % 54 rapor verdiler

bu durumda ne kadar para alabilirim?

not:trafik sigortasından

arkadaşlar 2015 yılında tek taraflı kaza yaptık. Araç benim üzerime kayıtlı fakat arabayı eşim sürüyordu, kazada sakat kaldım % 54 heyet raporu aldım. sigorta para ödemiyor önce beni iki hastaneye göndererek sağlık raporu aldırdı sonra dosyaya red cevabı verdiler araç sahibi ben olduğum için karayolları kanununa göre hakkım yokmuş lütfen konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım ederse çok memnun olurum

sigorta şirketi size herhangi bir ödeme yapmayacaktır. siz araç sahibi olduğunuz için, eşiniz de sürücü olduğu için sigortadan para almanız mümkün değil. ancak araçta 3. bir kişi daha varsa, o alabilir.

Üst Alt