Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bana ait olmayan 2006 yılında kesilen 2 trafik cezasına itiraz için ne yapmalıyım?

ergün1

Üye
Konular
109
Reaksiyonlar
0
2006 yılında aracım olmadığı ve hastanede tedavi gördüğüm zaman içerisinde 2 adet trafik cezası tarafıma kesilmiş.25.02.2011 yılında da bu cezalar ödenmiş gözüküyor.
ödendiği görülen,ancak bana ait olmayan bu duruma itiraz etmek için ne yapmalıyım,nereye başvurmalıyım.?

TAHSİLAT BİLGİLERİ
VERGİ TÜRÜ DÖNEM TAKSİTALINDI TARİHİ ALINDI NO TAHSİLAT ŞEKLİ ÖDEME ŞEKLİ TUTANAK SERİ/SIRA NO TUTAR
Trafik Para Cezası 2006 25.02.2011 034520185185 VEZNE KAYDİ DV00330290 276,00
Trafik Para Cezası 2006 25.02.2011 034520728092 VEZNE KAYDİ EC00496428 147,00

Aracım yok ve tarafıma iki adete trafik cezası kesilmiş diyorsun, bu cezaların sana kesildigi kanısına yada bilgisine nasıl ulaştın aracın olmadıgına göre plaka sorgulaması da yapamazsın neye göre sorguladın yada neye göre bu cezaların sana kesildigini ögrendin

Arkadaşım hiç bir şey yapmana gerek yok şuan arabanızın plakası o tarihlerde başka bir şahsın üzerinde olduğu için ödemeleri o şahıs yapmıştır.

ilker ve completetime, 2008 kasım ayı itibari ile 0 km araç satın aldım.yani 2006 da bir aracım yok,ve bu zaman süresi içinde hastanede tedavi görüyorum. bahsettiğiniz durumun olması söz konusu değil demek.
gelir idaresi internet vergi dairesi motorlu taşıt sorgulaması bölümünden kontrol edeyim derken böyle bir olayla karşılaştım.

Arkadaşım
muhtemelen aldıgın plakanın senden önceki tescilinde kayıtlı bulanan araca yazılmış bir cezadır ve o plakada şu anda sende oldugu için sorgulamada normal olarak geçmişe yönelik cezalar plaka sorgulamasında gözükmektedir, aracın ve plakanın senin adına tescil tarihi belli oldugu için senin açından bir sorun teşkil etmez için rahat olsun

Üst Alt