Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka emekli maaşı hesabınız kapatılmıştır diyor. Sebebi ne olabilir?

aspava99

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Banka emekli maaşı hesabınız kapatılmıştır lütfen kimliğinizle şubeye gidiniz diyor neden acaba

aspava99 E devletten blokeli maaş sorgulaması yapmanız gerekiyor . Bloke konulmuşsa maaş hesabı sıkıntısı olabilir . Emeklilik bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekiyor . Kontrol şartı konulduysa ve yaptırmamış iseniz emeklilik işlemlerinizde sıkıntı olabilir .

Geçen yılda aynısını yazmıştı bankamatik bir problem çıkmadı maaşımı aldım bankaya gittim blokeyi kaldırdık dedi bankacı SGK kaldıracak dedi 2saat sonra aradım bankaya biz gönderdik SGKda kaldırmış dedi ayrıca raporum sürekli

Bankacı ya sordum neden yazıyor bu uyarı yazısı dedim siz vefat ederseniz başkası çekmesin maaşınızı dedi bilgileriniz eskiymiş dedi 3-5 kağıt imzalat tı tamam dedi

Bankalar emekli ölmüş ise 4-5 yılda bir maaşa bloke koyar başka kimse çekmesin diye. Şubeye gidip bloke anında kaldırılabilir hemen hemen her bankada vardır bu uygulama normal prosedür yani sıkıntı olacak bir durum söz konusu değil.

Rica ederim Süleyman Bey.

Üst Alt