Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka emekli sandığından emekli olanı da SGK kontrol muayenesine çağırır mı?

ensplt

Yasaklı Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Banka emekli sandığından emekli olanı da sgk kontrol muayenesine çağırma hakkı var mı yada banka emekli sandığı istermi kontrol ?

ensplt

Çalışmadığım yerden geldi! :) Ama bence hayır, sgk üstüne vazife almaz bu işi.

OturanBoğa

:) Bende bazen sizin gibi düşünüyorum ama bazen de diyorum ki;çalıştığım bankanın emeklilik sayfasında yazan şu yazıya göre (daha önce SSK günü olan ve son 3.5 yılını kurumumuzda doldurup emekli olan kişi bizden emekli olur ancak emeklilik sırasında hizmet birleştirme yapacağı için emekli maaşının bir kısmı SGK tarafından ödenir ) yani banka emekli sandığı emekli maaşımizi ödeyecek ama SGK destekli olacak ise yine SGK var işin içinde :)

ensplt

Bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Ama bence sıradan sgk'Lılara göre olasılık çok daha düşük.

Bence de öle daha düşük ihtimal , oyuzden ben SGK li iş flan dusunmiyim artık burda yerimde durim burdan emekli olmaya bakim en iyisi , uğraşmamak için kontrol le yeni raporla

Üst Alt