Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka hesabımda para olması 2022 aylığımın kesilmesine yol açar mı?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
1
Merhabalar bir bankada hesabım var hesabımda 15bin veya 20bin civari bir para bulunsa 2022 veya Evde bakım için sıkıntı olurmu bilginiz varmı?

muhtemelen cunku ayda 100 lıra gıbı bı para getırır bulurlarsa kı şimdı çok kolay bulmaları bence guvendıgın bırının ustune yatır. nacızane fıkrımdır

musty35; Benim olsa benim değil bir yakınım parasını hesabıma yatırmak istiyorda bende merak ediyordum aslında yani parayı hesabımızda toplama hakkımız yokmu nasıl bir iştir bu herşeyimiz sıkıntılı

şimdide benim değil diyorsun kardeş nasıl bir çelişki bu yada açtığın baslık yanlış

sevenler1981; Benim olsa ne olmasa ne bundan sanane birader ben musty35; arkadaşa cevap olarak yazdım farkında isen boş tartışma yaratmak istiyorsan yanlış konuya yazıyorsun

merhaba, kesinlikle bir sorun oluşturmaz. çünkü bir insan 2022 sayılı kanun gereği maaş alıyorsa sağlığı gereği çalışamadığı veya normal insanlara nazaran çok daha fazla sağlık masrafı yaptığı için alıyor. dolayısıyla hiç bir mal, mülke sahip olmayacak gibi bir kayidi yaptırım uygulanması çok saçma olur ki bizzat benim banka da bir miktar birikimim var...

nasıl devletin verdiği maaş ile ben evlenip çoluk çocuğa karışamıyor hatta verilen maaş sağlık giderlerime medikal cihaz elektrik faturasına bile yetmezken kalıpta devletin 2022 sayılı kanun gereği maaşı bizlerin banka da ki üç kuruş paramız var diye (üç kuruş beş kuruş orası bir şeyi değiştirmez) kesmeyeceğin den eminim...

içiniz rahat olsun gönül rahatlığı ile banka da adınıza para bulundurabilirsiniz... (çanakale den istanbula hastaneye kontrole gidip muhtemel 15 - 20 günlük hastane yatışı masrafım 750 - 1000 TL arası iken veya bunun gibi durumlar da devlet sen den bihaber ise banka da ki birikim den de bihaber olmak mecburiyetindeler...

Üst Alt