Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banka kartını amcamın kullanması sebebiyle bakım aylığımız kesilir mi?
merhabalar evde 3 kişiyiz ben eşim ve eşimin kardeşi amcam eşimin kardeşinin hesap kartını kullanıyor para yatırıyor ve kullanıyor bizim eve girmiyor o para evde bakım aylıgım kesilirmi acaba
şimdi evde 3 kişiyiz eşim ve ben birde baldızım amcam baldızın hesap kartını kullanıyor iş gereği ama o parayı biz kullanmıyoruz tamamen amcama ait sadece hesap baldızımın üstüne oyuzden evde bakım aylıgım kesilirmi
Baldızın hesabına yatan para yüksek miktarsa yani Bakım maaşı gelir sınırını aşacak şekilde ise EVET BAKIM PARASI KESİLİR, üstelik ödenen maaşlar faiziyle geri istenir
Amcan kendine niye banka kartı çıkartmıyor onu anlamadım. Çok zor bir şey değil banka kartı çıkarmak. Banka kartını çıkartmasını engelleyecek bir durum mu var ortada.
Bu durumda amcanız için iyi oluyor, ama sizin çok riskli hesap hareketlerinde bakım maaşı gelir sınırını aşacak şekilde para giriş çıkışı olursa ,bakım maaşı kesilir geriye dönük borç çıkarılır. Bu sebepten dolayı amcanız hane dışında birinin banka hesabını kullansın. tavsiyedir