Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka kartını amcamın kullanması sebebiyle bakım aylığımız kesilir mi?

y4sar

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhabalar evde 3 kişiyiz ben eşim ve eşimin kardeşi amcam eşimin kardeşinin hesap kartını kullanıyor para yatırıyor ve kullanıyor bizim eve girmiyor o para evde bakım aylıgım kesilirmi acaba

Şimdi kaç kişiniz onu anlamadım. Amca diyorsunuz baba diyorsunuz eşim ve kardeşi diyorsunuz kim kimin kartını kullanıyor tane tane anlatın.

şimdi evde 3 kişiyiz eşim ve ben birde baldızım amcam baldızın hesap kartını kullanıyor iş gereği ama o parayı biz kullanmıyoruz tamamen amcama ait sadece hesap baldızımın üstüne oyuzden evde bakım aylıgım kesilirmi

Baldızın hesabına yatan para yüksek miktarsa yani Bakım maaşı gelir sınırını aşacak şekilde ise EVET BAKIM PARASI KESİLİR, üstelik ödenen maaşlar faiziyle geri istenir

Soybis sitemi ile veya başka bi şekilde kesinlikle geç de olsa durum ortaya çıkar. Umarım Kalem abla Kalem sana detaylı açıklamayı yapar.

Amcan kendine niye banka kartı çıkartmıyor onu anlamadım. Çok zor bir şey değil banka kartı çıkarmak. Banka kartını çıkartmasını engelleyecek bir durum mu var ortada.

Yada kara para aklanması mı acaba? :)

üstüne haciz var kullanamıyor kendi kartlarını

y4sar

Bu durumda amcanız için iyi oluyor, ama sizin çok riskli hesap hareketlerinde bakım maaşı gelir sınırını aşacak şekilde para giriş çıkışı olursa ,bakım maaşı kesilir geriye dönük borç çıkarılır. Bu sebepten dolayı amcanız hane dışında birinin banka hesabını kullansın. tavsiyedir

Üst Alt