Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birikmiş param vardı
Lažım oldu bir miktar çekmek istedim
İmza attım kabul etmedi
Mühür ve noter istendi.uğraşmak istemiyorum,lise mezunum.
Başka yolu yok mu lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim
Zorro kabul etmeme nedeni neydi o önemli kısıtlımısın mühür neden istedi okuma yazman mı yok diyecem buraya nasıl yazıyorsun gramer ve yazın bendende güzel
parayı yatırırken imza vermemişmiydin belki uyuşmamıştır
mrb. ben yapı kredi banaksında çalışıyorum evet maalesef imza uyuşmayınca para çekme işlemi yapılamıyor eğer müşterinin yeni kimlik kartı varsa sisteme yeni imza olarak taranabiliyor yoksa notere gönderiyoruz imza beyanı için
İlk hesap açtığında hangi imzayı kullanıyor isen o imzayı atmakla sorumlusun. Her imzada değişik imza olmaz. 20 sene önce attığın imza bile aynı olmak zorunda. İmza tektir başka şekli şemali olamaz. Hatırlamıyorsan, atamıyorsan gidersin notere imza sirküsü çıkartırırsın imzam bu diye bankaya verirsin sisteme kaydeder bundan sonra o imzayı baz alırlar. Normal bir durum yani. İmza sirküsü çıkartırman da masrafı ne kadar bilmiyorum notere sorarsınız.
Kartın varsa hiç uğraşma atm'den çek gitsin. Bir daha masraf çıkmasın dersin.
Eğer Yeni kimliğin mevcut ise yeni kimliğin ile gidip imza değişikliği yapabilirsin paranı cekersin. yeni kimliğin yok ise Eğliyet ve kimlik ile beraber gidip çift kimlik ile yine imza değişikliği yapabilirsin. lise mezunu biline muhur cıkart denmesi artık nasıl bir tepki verdiyseniz gişeci basından sarmıs
Bankacılık işlemlerde yeni imzamı kabul etmeiyor.ne yapabilirim?
Maaş kartımın 5 yıllık vade süresi dolmuştur.
Yeni kart almaya gittim, yeni imza attım.
5 yıl öncesi imzanız değil diye kabul etmedi.
Unuttum eski imzamı.
Ne yapabilirim bu durumda?
hangi banka bilmiyorum bankadan bankaya işlemler değişiklik gösterebilir ben yapı kredi de çalışıyorum imza uyuşmazsa yeni kimlik kartı varsa müşterinin yeni imzasını alıyoruz yoksa notere gönderip imza beyanı çıkarttırıyoruz