Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka promosyon anlaşmasında 3 yıl dolmadan başka kuruma tayin olunması

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
çalıştıgım kurum 3 yıllık promosyon anlaşması yaptı peşin aldık ve bır yıl sonra yenı bır yere tayın aldım,bankamda dogal olarak deyiştı ,bu bankaya geçtıyım için bır kaç kişi bu bankada ne kadar kalırsan o kadarlık promosyon alırsın dedı böyle bır şey varmı acaba alsam haram olurmu bır bankadan aldım çünkü...bana bu konuyu söyleyen kişiye alabılırmıyım bılmıyorum ama alsamda haram olabılır dedım oda senle ılgısı yok ılk promosyonu veren madde şartı koyabılır erken çıkarsa keserız hesaptan vs ama işlerıne ngeldıyı için bu şartı koymuyorlar senlık sorun yok dıyor sizce ne yapmalıyım....

yokmu bır bilgi sahıbı yardımcı olacak...

Aynısı benim başıma geldi milli eğitimde çalışırken banka promosyonunu peşin aldım geçen yıl adliyeye geçiş yaptım benim kafama takılan kısmı milli eğitimde iş bankasından aldım promosyonu adliyede vakıf bank ile çalışıyoruz iş Bankası anlaşmayı erken bozduğum için ister mi diye düşünüyordum ama istemediler :) senin durum içinse bence haram olmaz ama çok iyi dini bilgim yok bir cami imamına danış istersen

Faruk33
Peki kurum değiştirince yeni bankadan da promosyon aldınız mı..

Banka ile kurum arasında imzalanan promosyon sözleşmesi hükümlerine bakmak lazım. Sözleşme süresi dolmadan yer değişikliği, kurum değişikliği v.b durumlarda kalan süreler için promosyon parasının bankaya geri verilip verilmeyeceği ile ilgili bir madde yoksa sorun olacağını sanmiyorum. Aksi durumda tespit edildiğinde faiziyle birlikte geri alınır. En sağlıklı bilgiyi ayrıldığınız kurumun muhasebe birimi verebilir.

Üst Alt