Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka Sektörü ile ilgili deneyimleriniz..?

Staytuned

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçtiğimiz gün Akbank engelli kontenjanına başvurdum ancak merak ettiğim yaş sınırı var mı?35 yaşındayım organik olmayan psikoz %40 raporum var.Sizce şansım ne olur?İş bulamıyorum hastalığımdan CV'm çok kabarık değil.Ben halusinasyon felan görmüyorum ama stres,işsizlik beni olumsuz etkiliyor ve motive olamıyorum.Bir de engellilere ağır işler mi veriyorlar,maaş durumu nasıl;deneyimlerinizi bekliyorum.

Benide 2 gün önce aradılar Akbank’tan home office müşteri temsilci pozisyonu için engelli raporumu istediler gönderdim ama iyi bir maaş vermezlerse kabul etmicem şuan hali hazırda 28855 tl ön muhasebe işi yapıyorum kendilerinede söyledim şartlarınız iyiyse kabul edebilirim dedim bu aşamada söyleyemiyoruz olumlu olursa teklif iletiyoruz dedi bende tamam dedim yaş bu arada 31 oldum ben 20 temmuz da

@Staytuned,
Yok hocam onlar aradı öyle başvurdum sitesinden sonra engelli raporu nu istediler yolladım

@Staytuned,

Nörölojik hocam benim engelim polinöropati yürüme bozukluğu kas gücü kaybı vs

Bide burda biri vardı zamanında cv mi iletmiştim ismi rümeysaydı galiba oda yapı kredi de çalışıyor du sanırım o arkadaşımızda görürse sana bankaların nasıl baktığını söyleyebilir o tür rahatsızlıklara

Hocam bankalar özellikle genel müdürlükleri uygun diyebilirim
Uygunluk kastım isg uygunluğu
Çünkü kurumlar iş alımı yapacağı engelli arkadaşın engellinin Isg tarafından da ele almak zorundadır

Özetle bankalar nörolojik engelliler için
Aksi beyan edilmedikçe çok uygun çalışma imkanları sunan firmalardır

Ruhsal duygusal,nörolojiye mi giriyor?
Ruhsal ve duygusal durumlar doğrudan nörolojinin değil, psikiyatri ve psikolojinin alanına girer. Ancak bazı durumlarda nörolojiyle kesişebilir

Kendimce bakışş açım ruhsal ve duygusal semptoplar çalışacağım ekip iş arkadaşların veya iş yapış şeklini etkileyen düzeydemi ?
IK bunu göz önüne alarak bir değerlendirme yapabilir diye düşünüyorum

Üst Alt