Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankacılık ve sigortacılık önlisans mezunuyum. Hangi pozisyonlarda görev alabilirim?

Konular
62
Reaksiyonlar
0
selamlar

bankacılık ve sigortacılık önlisans mezunuyuö bnakaların hangi pozisyonlarında görev alabilirim.. saygılarımla engelim ince beceri ve hassasiyet gerektiren işlerde çalışamıyorum (%40)

anlattıgına gore arkadasım bankalarda memur kadrosunda yer alamazsın."ince beceri ve hassasiyet gerektiren işlerde çalışamıyorum" dıye yazmıssın. bankalarda calısan personeller genelde tek pozısyonda yer almaz. mesella bellı zaman kredi bolumunde calısırlar sonra bankolarda gorevlendırılır. Ki bankalarda hassasıyet dıkkat cok onemlıdır. 60 lırayı 60 bınlıra yaparsan cok zorlanırsın.ama ozru durumunu daha acık yazarsan o zaman daha ayrıntılı yardımcı olabılırız.

banka

ince iş ve hassasiyet dediğim gözle ilgili değil mesela kablo bağlama felan,iğneyi ipliğe geçirme gişbi işler.. parasal konularda özellikle sayısal hesaplarda gayet dikkatliyimdir.. zihinden çarpma yaparım hesap makinası olmadan mesela 1680 lira yatacak hesaba 84 tane 20 lik,veya 8 tane 200+4 tane 20likk.

veya 33 tane 50 lik+1 adet 20 lik+1 adet onluk..

bende bankada çalışıyorum ortopedik engelliyim.Ben anlayamadım bankada çalışanlar paraları kafasındamı hesap ediyor.bu işleri bilgisayarlar yapıyor.Kardeş sen müracat et çok ta güzel bir bölüm.Kariyer netten bankalara gönder.Çok çabuk başlarsın.Eğer diksiyonun düzgün ise pazarlama yoksa operasyon bölümüne müracaat et.İnşallah en kısa zamanda başlarsın.Ayrıca belirteyimki bir çok engelli engelsiz bir çok kişiden daha verimli çalışıyor emin olun...

ıktısatcı kusura bakma ama ılk yazından anlasıldıgı oydu. tabıykı bu durumda muracat edebılırsın. sadece banka degıl. her sokterın fınans bolumune veya personel bolumunde ıs bulabılırsın. yerdogan "bankada çalışanlar paraları kafasındamı hesap ediyor" dıye yazmıssın ama ne yazıkkı beyın dusunuyor ellere komut verıyor.

operasyon bölümü

önlisans mezunları operasyon vb bölümlerde ne kadar maaşla işe başlarlar.

daha önce bankacılıkla ilgili deneyiminiz yok,bu nedenle ilk olarak asistanlıkta denerler sizi,3 ay deneme süresi..daha sonra müdürünün onayıyla geçersin güzel bir bölüme,önemli olan hata yapmamak,dikkatli ve güleryüzlü olmak..

sigortacılıkta bankacılık kadar güzel bir meslek,maaşları çok iyi..bence banka ve sigorta şirketleri dışında bir iş düşünmemelisin.

maaşlar asgari ücretin çok üstünde,primlerde yüksek yattığı için emekliliğinde rahat edersin.ama operasyon çoooook zor :(

Üst Alt