Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankada çalışmak ile ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

celik

Aktif Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar geçen hafta bana işkurdan teklif geldi. TEB'den.

geçen salı günü de TEB'e gidip yüzyüze görüşmeye gittim. görüşme güzel geçti. ama ben burada herhangi bir bankada çalışan arkadaşlara da danışmak istedim.

bankada çalışan arkadaşlar yada banka da çalışmak hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini beklioyrum..

saygılar...

bir engelli olarak yapabileceğim bir şey ise neden olmasın

ÇELİK globalle yollarını ayırıyorsun demek

TEB Diğer bankalara kıyasla yuksek bir ücret verdiğini biliyorum
Ayrıca uluslararası bir firma oluşunu unutmamak lazım
Uluslararası firmalar her zaman maaş ve sosyal imkanlar yönünden memnun kalınacak iş yerleridiir diye düşünüyorum

Peki ama bankacılık nasıl meslektir
Bankacılık stres ve zeka yorgunluğuna neden olan bir meslektir
Ancak kariyer açısından bankalar insana kurum mantığını , takım çalışmasını ve iş takibini öğretir

bu açıdan düşünürsek bankalar aynı zamanda bizlerin geleceği için kariyer eğitim merkezleridir

tekrar tebrikler çelik

yok be abi yollarımı ayırdığım falan yok. kesin bir şey yok.. oratada sadece görüşmeye gittik. şartlarımı kabul ederlese ok.

işte bu konu hakkında bankada çalışan arkadaşlardan bilgi talebi almayı düşündüm...

ortopedik bir engelli olarak bankada çalışmak nasıl. çalışabilirmiyim. memnun kalırmıyım. ortam v.b sorular

10.ayıma girdim bankada,gayet güzel ve zevkli..hergünün olaylı ve heyecanlı geçiyo:)) müşteriler sağolsun..ben operasyon görevlisiyim,bence en zor ama en bilgi gerektiren departman herşeyi bilmek zorundasın,işletmeside sana bakıyo,bireyselide,operasyonuda..kolay,çok fazla iş istemiyosan sana bireysel müşteri temsilci olmanı önerebilirim.ayağına müşteri geliyo..gelmezse oturuyosun akşama kadar..bu arada kriz zamanları hariç o zaman sen müşterinin ayağına gidip yalvarmak zorunda kalıyosun:Dböyle zamanlarda da operasyonda olduğun için şükredebiliyosun benim gibi:)
maaşıda iyiyse düşün bence

Üst Alt