Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankada işe başladım. Başka şehre nakil isteme şartları nedir?

fasfor

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
merhaba
arkadaslar bı banka da ıse basladım 10 gun oluyor benım sormak ıstedıgım

1 sorun
vergı ındırımı ıcın muracat etsem onaylansa 10 yıl sonra emeklılık ıcın basvurdugumda benden tekrar rapor ısterler mı aldıgım rapor 2017 11 ay sıgorda gırısım 2009 12 ay

2. sorum
bankada 1 yada 2 yıl calısıp daha sonra baska bır ıle tasınma gıbı zorakı bı sebep sundugumda baska ıldekı subeye transfer ederler mı engellı statusunde basladım bankaya transferlerı nasıl oluyon hıc bılım yok tesekkurler

Öncelikle bankada işe başlayarak hayatının hatasını yaptığını ve bunun farkına işten ayrılırken varacağını söylemeyi üzerime borç biliyorum. sorunun cevabına gelince
1. soru evet isterler.
2. soru süre şartı ve zoraki sebep olmasına gerek yok, işlerine gelen bir il şube tercihinde tayinini yaparlar.

Hayatının hatası mı abartmışsın bence. :D :D Ne gibi acı bir tecrübe yaşadın da bu kadar kesin konuşuyorsun merak ettim.

uzakyol

gayet güzel bıraz ıs sıkıntısı olsada cok sukur bı sorun yok bu arada vergı ındırmımı de aldım dun bakalım sımdı ıs yerıne bunu onaylatmakda

Ben bankaya girdiğim anda almıştım vergi indirimimi sonuçlandığında başlamıştım. İk'ya sordum onaylandığına dair resmi yazıyı mail ile tarafıma gönderdiler. Banka'da 5. seneyi bitirdim. 6. senenin içindeyim. 2014 ekimde sonuçlanmıştı bende.

Merhaba ,

eğer vergi indirim belgesi süresiz gelirse ssk girişin 2008 den önce olsaydı vergi indirim belgesi alman şarttı ve emeklilik başvurusunda hastaneden aldığın rapor süreli bile olsa vergi indirim belgen süresiz olsaydı emeklilik başvurusunda tekrar rapor istenmeyecekti.Ancak 2008 den sonra ssk girişiniz varsa sizin 2009 girişlisiniz o zaman vergi indirim belge alma şartınız yok emeklilik başvurusu yaptığınızda ssk sizi hastaneye sevk edecek o hastanenin 40 ve üstü verirse emekli olabilirsiniz. fasfor uzakyol Alman

1 sorun
vergı ındırımı ıcın muracat etsem onaylansa 10 yıl sonra emeklılık ıcın basvurdugumda benden tekrar rapor ısterler mı aldıgım rapor 2017 11 ay sıgorda gırısım 2009 12 ay

2. sorum
bankada 1 yada 2 yıl calısıp daha sonra baska bır ıle tasınma gıbı zorakı bı sebep sundugumda baska ıldekı subeye transfer ederler mı engellı statusunde basladım bankaya transferlerı nasıl oluyon hıc bılım yok tesekkurler

1 - evet isterler
2 - Her bankanın kendine has işleyişi vardır. Bankanın adı bile belli değil ki sana yardım edelim. İnsan kaynaklarına bu soruyu sorabilirsin. Bunun cevabı burada değil. Ama geçişler olabilir.

jack72

merhaba benim ssk girişim 01.01.2015 ama o tarihte vergi indirim raporum yoktu 2009 yılında bankaya başladım ve 2010 yılında vergi indirim raporumu aldım %50 benden isterlermi emekli olurken tekrar rapor?

Merhaba,

İlk SSK girişi 2008 den sonra ise emeklilik başvurusunda SSK sizi hastaneye sevk edecek rapor almanız için. koseharun27

Üst Alt