Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankadaki hisse senedi evde bakım maaşı bağlanmasına engel olur mu?

su misal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben kayınvalidem içinr sosyal hizmetlere başvuru yaptım evraklarım hazır.Benim adıma kayıtlı hiçbir malvarlığım yok ama eşimin adına tapulu içinde oturduğumuz bir evimiz ve yine eşimin adına kayıtlı bankada 15000 tl ederinde hisse senedi var zararda olduğu için elden çıkaramıyor da kendisi asgari ücretle çalışıyor.Acaba bu hisse senedi evde bakım maaşı almaya engel midir?şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar bunu daha önceden de sordum fakat cevap veren olmadı lütfen bana yardımcı olun ben kayınvalidem için başvurdum raporum dahil bütün evraklarım tamam eve heyet gelecek dediler benim kendi adıma kayıtlı hiçbir malvarlığım yok yalnız eşimin adına tapulu içinde oturduğumuz bir dairemiz ve eşimin adına bankada 15000 tl ederinde hisse senedi var zararda olduğu için elden çıkaramıyor da bu evde bakım maaşı almaya engel midir?şimdiden teşekkürler.

bir daireniz ve sadece 15000 liranız varsa bankada bunlar sorun olmaz bakım maaşı almanıza

Hangi kağıtta bu kadar kilitli kaldınız ?
Afyon mu ?
Netas MI ?

tspor

hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için ama acaba anlatabildim mi 15000 tl nakit olarak değil hisse senedi olarak duruyor.Hani para faizde olsa getirisi olduğu için sorun oluyormuş ya hisse senedi de aslında bize zarardan başka getirisi yok ama yinede sorun olur mu diye ikilemde kaldım.

Üst Alt