Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankadaki param 2022 maaşına zarar verir mi?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bugun itibariyle 2022 maasim kabul edilmis ve onaylanmis. Bana Aralikta maasini alirsin dediler. Benim bankada 1.500 tl kadar param var bu benim 2022 maasini almama engel olur mu? İyi forumlar.

as hastasıyım ağrını ne olduğunu bilirim ben su an şifalı bitki kulanıyorum facemde açık ömer türk iyi geliyor bana herkese selam isteyene yardımcı olabilirim

arkadaslar abimin ve benim araliktaki alacagz maasi banka hesabimiza yatirmak istiyorum. Acaba herhangi bir sikinti olur mu?

Bunu ben de çok merak ediyorum... Sanırım hesaptaki anapara buna etki etmiyormuş, fakat paranız faiz ile gelir getiriyorsa, bu kısmı gelir hesaplamasına giriyormuş. Ne kadar doğru bir işlem açıkçası tartışılır. Neticede gideri kimse hesaplamaya katmıyor... Gelirin yetmediği gideri karşılamayan durumda olanlar varken üstüne...

Üst Alt