Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankadaki param 2022 maaşının kesilmesine sebeb olur mu?

avşar41

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim üç binliraya yakın param var bu para bankada bankadaki para aldığım üç aylık maaşın kesilmesine neden olurmu böyle birşey duydum ne kadar doğru acaba maaşım tehlikedemi

bnm bildiğim olmaz çünkü sabit bir gelirin varmı yokmu ona bakıyorlar

sorun da kesin olmaz demek biraz riskli olur malum türkiye temkinli olmakta yarar var

3000lıranın getırısıne bakarlar oda 15lira zaten bişi olmaz.

ben tam altin almayı tercih ediyorum.paranin durumuna göre yarim yada çeyrek altin .

altın piyasası malum düşüşte tafsiye edilmiyor başka önerisi olan varmı nasıl deyerlendirebilirim fikri tafsiyesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

borsada kullanabilirsin, ama acemiysen hiç bulaşma

borsadan hiç anlamam beni aşar kardeş risksiz olsun benim olsun :D

altın durmadan düşüyo bence doğru yatırım deyil bitter

Avşar41
Ben derimki şu an için ortalık 2022 yasası açısından karışık bu parayı biriktirebildiğine göre senin maaşa ihtiyacın yok bile diyebilirler siteyi iyi takip ettiysen inceleme yapanların lsd tv hatta tüp e varana kadar resimlediklerini duyarsın yinede emin olmadığımız hiç bir konuda riske girmemek adına benim param olsa bankadan çeker en güven diğim kişinin adına hesap açtrıp oraya yatırır ve bankamatik kartınıda elimde tutardım.

altın evet şimdilerde düşüşte ama an gelecek öyle bir çıkış yapacak ki arkasından koşulacak hızına yetişmek için :) uzun vadede altın kazandırır

Üst Alt