Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bankadan bakım maaşını alırken 9 TL' lik kesinti oluyor..?
Uzun süre kartı kullanmadıysanız kesinti yapılır iletişim kesintisi falan alıyorlar.Şubeye gidip sormanda fayda var bu kesilen tutar ne için kesilmiş diye sor bence.
Yanlış anladınız beni.Banka kartı çıkartmadık,annem evde bakım maaşını bankadan hesap defteriyle çekiyor,599 tl dan 9 tl kesinti yapmış banka.Acaba parayı ATM den çekmek için kart çıkartsak yine kesinti olurmu?
arkadaşım o kesilen hesap işletim ücretidir bankamatik çıkarsanda yine 3 ayda 1 ziraat bankası 11 tl kesersen git şube yöneticisine bu kesilen ücretlerin iadesini istiyorum de iade ederler ve deki bi daha kesilmemesi için hesabıma özel işlem uygulayın de bakım maaşı bu de öyle olunca yaparlar yoksa yapılmaz
ya da normal olarak kesilmemesi için 2 yol vardır ya 2 tane otomatik ödeme talimatı vereceksin ya da 3 aylık hesap ortalaman 500 tl altına inmeyecek bu da sana uygun deil zaten aldığın 600 tl bankamatikle fln alakası yok hesap işletim ücretinin
Slm asilçocuk.Ben yeni üyeyim.İzmir'de yaşıyorum,senn gbi.Doğrudur.Bizden de bu ay 9 TL kesti Ziraat Bankası.Madem ki geri ödüyolarmış,o zaman itiraz edelim arkadaşlar.Bu arada hepinizin Bayramı mubarek olsun...
Yapılan tüm kesintileri geri iade almak için Tüketici Hakem Heyetine bi dilekçe verin. Onlar gerekş yazışmaları yapıp paranızın iade edilmesini sağlıyorlar.
kesinti her halukarda oluyor arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin kartda çıkartdırsanız o kesinti yapılıyor 3 ayda bir.ama otomatik ödeme talimatı verirseniz onu kesmiyolar.
Kesinti her ay 9 tl şeklinde oluyor,bazı arkadaşlar 2022 maaşıyla (3 aylık ödenen engelli maaşı) karıştırıyor.Benim dediğim ;her ay engelliye bakan kişiye evde bakım maaşı adı altında verilen maaş.
asilçocuk ziraat bankası haricinde başka bankalardan maaş kontrolü yapıyorsan yada çekiyorsan her baktığında belirli bir ücret kesiliyor zaten matkamatiğin üzerinde de onay butonu var kabul edip etmediğini soruyor,birde her 3 ayda bir bankmatik için para kesiliyor,benimki öyle oluyor.
3 ayda bir 10 TL. kesiliyor hesap işletim ücreti olarak. Kesilmesini istemiyorsanız 1 adet fatura ödeme talimatı verin kurtulun. Ben ev sabit telefonu için otomatik ödeme talimatı verdim. Kesinti olmuyor.
Bir kaç defa yazdım yine tekrarlıyorum. Yapılan kesintileri Tüketici Hakem Heyetine dilekçe yazarak iade alabilirsiniz. Üstelik otomatik ödeme talimatı vermenizede gerek yok.