Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalarda özel sigorta kapsamında çalışanların emeklilik hakları nedir?

alican_695_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar biliyorsunuz bankalarda özel sigortalı çalışanlar var bu çalışanların vergi imdirimi emeklilik işlemleri ile ilgili bilgisi olan varmıdır ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki nasıl hangi hastaneye gidicez kendimiz gidip direk başvuru yapabiliyormuyuz herhangi bir sağlık kurulu veren hastaneye gidebilirmiyim?
Vergi indirimi için vergi dairesine başvuruyormuyuz ?
Yoksa bağlı olduğum bankanın insan kaynaklarımı beni hastaneye sevk mi edecek?
Yardımlarını bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim[emoji120]

Bende merak ediyorum 15 yıl primi olan birisi ne kadar maaş alır ?

İnan bana maaşı merak etmiyorum ve ben sadece sistem nasıl işler onu merak ediyorum
Tabi işlemlerin bitiminde maaş süpriz bize [emoji847]

EHN1905
Yok ama başvurmayı düşünüyorum nasık bir yol izlemem gerktiğni bilmiyorum
Direk hastaney gidip başvursammı die düşündüm

vergi indirimi almanız gerekir sgk veya vergi dairesinden sevk yazısı ile hastanenin sağlık kurulundan randevu alarak başvurmanız gerekir gerçi bireysel bavuru yapıp daha sonra vergi dairesine rapor ile başvursanızda olur ama iş uzar örneğin vben 2011 yılında %42 bireysel başvuru yaparak aldığım engelli raporu ile 2013 yılında vergi indirimi için müracat ettim fakat ankaradan geri geldi yani beni yeniden hastaneye sevk ettiler :) bende %42 oranlı raporu hastaşığımın gelişmesi sonucu %51 olarak geri göndredim ve kabul edildi. yani biraz sabır gerektiren bir yol bu:( sizin rahatsızlıklar neydi ?

Üst Alt