Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankaların emekli maaş promosyonları | 2019

msoylemez

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Emekli maaşını 36 ay taahhüt ile TEB’e taşıyanlar ve bankamızda en az 1 adet otomatik fatura ödemesi olanlar 1.000TL’ye varan promosyon kazanıyor. Üstelik emeklilerimize kredi kartı aidatı da yok.

Hesap işletim ücreti muafiyeti
Kredi kartı ücret muafiyeti
Çağrı merkezi ve internetten yapılan işlemlerde ücret muafiyeti
Özel faizli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi
Günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine yüksek faiz
ATM’lerden yüksek çekim limiti (emekli maaş müşterilerinde 3.000 TL)

Maaşa göre promosyon ödemeleri.

maaşı 0-999 olanlara 850 TL
maaşı 1.000-1999 olanlara 925 TL
maaşı 2000 ve üzeri olanlar 1000 TL

Referans kampanyası ile +100 TL daha kazanılabilir.

Bu promosyona dahil olmak için yapılması gerekenler.

E-devlet şifresi ile turkiye.gov.tr adresi üzerinden, TEB şubelerinden veya T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu‘a dilekçe vererek maaşınızı almak istenen banka olarak TEB seçilmesi
TEB Şubesinde hesap açılış işlemlerinin tamamlanması
Taahhütname imzalanması
En az bir otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi
TEB hesabına taşınan emekli maaşının yatması

https://www.teb.com.tr/emekli-promosyon-odemeleri/

Not: Farklı bir bankaya 3 yıl taahhüt vermiş olanlar kalan süreleri oranınca cayma bedeli ödeyerek maaşları üzerindeki blokeyi kaldırarak maaş taşıması yapabiliyor. ( 2017 yılında yayınlanan bir kanuna istinaden,miş )

TEB’de emekli de, emekli getiren de kazanıyor!

TEB müşterileri, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan emekli maaşı alan emeklileri TEB’e yönlendirdiklerinde ve yönlendirilen emeklinin maaş taahhüdü vererek nakit promosyon aldıklarında 100 TL nakit kazanıyor.

Son düzenleme:
En iyi kampanya teb te görünüyor, maaş hesabım kuveyttürk te 7aydır alıyorum 375 TL promosyon almıştım bloke mi yapıyorlar demek

Sözleşmeyi fesh edip maaş kartınızda aldığınız promosyon tutarını bırakın. Bloke kaldırma yazısını şuan maaş aldığınız bankada imzalayın. otomatik olarak hesabınızdan promosyon tutarını aldıkları an kalkıyor..

bende denizbank tan maaş alıyorum önümüzdeki ay 3 yıl doluyor 3 yıl dolunca otomatik olarak kalkıyor mu bloke

Eğer 3 yıldan önce başka bankaya taşımak isterseniz taahütü bozup mesela 1 yıl daha varsa 90TL falan ödeme yapıp taşıma işlemini yapabiliyorsununuz

Hakan bey mesela ilk alınan 375 TL promosyonun hepsini değilde kalan süreye göre ödemek.

Bilmiyorum kararsizim nu ne kadar saf teb hesap işletim ücreti alacakmı yada detaylı şartlar nedir

msoylemez

uygulama güzel peki bu promosyon bir defaya mahsus mu yoksa yıllık veya üç yıllık mı, bilginiz var mı ?

3 yıllık süre bitinceye kadar

Başlığı açan vatandaş kampanya bittiği gün açmış 🤣 bugün gittim geçen hafta bitti dediler

Eserin79
Normalde Agustos sonuna kadardı, banka beklenmedik bir kararla kampanyayı yarıda kesti.
Bu durumu ayrıca burada belirtmedigim için herkezden özür diliyorum.

Arkadaşlar Kampanya tekrar başladı. Unutmayın Referans verilirse +100 Tl daha kazanılabiliyor

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/

Kampanya Detayları:

Kampanya 07.10.2019 tarihi itibariyle yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri,
Kampanya dönemi içerisinde en az 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekmektedir.
Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde, maaş tutarına bağlı olarak aşağıda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.
Kampanya döneminde verilen 550 TL ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup; verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi durumunda 550 TL ek promosyon müşterilerimizden iade alınacaktır.
Kampanya dönemi içerisinde iptal edilip yeniden tanımlanan OFÖ talimatları geçerli değildir.
Kampanya döneminde verilen otomatik fatura ödeme talimatının aktif olması gerekmektedir. 3 ay içerisinde yeni verilen OFÖ talimatlarının aktif olmaması durumunda 550TL ek promosyon müşterilerimizden iade alınacaktır.
Kampanya emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup hali hazırda TEB’den emekli maaşını alan müşterilerimiz kampanya kapsamında değildir.

Schizophrenia
3 yıl maaşınızı teb den alacagınıza teminat vereceksiniz. yani bu para 3 yıl için.

deniz bank ta üç yılım doldu bu gün maaş hesabıma 375tl promosyon ödemesi yatırmışlar benim herhangi bir taahüdüm olmadı kendi kendilerine tahahüt vermişim gibi promosyon vermişler

[FONT=sans-serif]@[/FONT]msoylemez

Birader promosyon devam ediyor mu? En yüksek veren burası mı?

Ayrıyetten yeni emekli oldum, ilk maaşımı 27 Aralık'ta Halkbankası'ından alacağım, buraya taşınmak için şimdi ne yapmam lazım?

Kampanyanın detaylarında ''[FONT=arial]Kampanya [/FONT]07.10.2019[FONT=arial] tarihi itibariyle yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.'' deniyor.

Eee ben yeni emekli oldum, beni kapsamıyor mu?[/FONT]

sürgünüm

bulunduğun yerde teb bankası yok mu arkadaşım oraya git onlar sana yardımcı olur her türlü

LazraiL28

[FONT=arial]2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermemiz gerekiyormuş. Ben sadece internet faturası ödüyorum, ikinciyi nerden bulucam[/FONT]

Üst Alt