Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankaların engeli personel alımındaki 30 yaşını aşmamış olmak kriteri!

TURBEY

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
özel bankaların engelli personel ilanlarındaki 30 yaşını aşmamış olmak kriterini gerçekten çok sinir bozucu buluyorum

İşbankası görüşmesini diyorsun sanırım.Ben 33 yaşındayım görüşme için gittim,Özel bir bankada çalışıyorum deneyim olduğu için 3 yaşı sorun yapmazlar herhalde dedim ama yanılmışım.Adamlar kimseyle görüşmeye tenezzül bile etmedi form doldurtup gönderdiler.Millet işini gücünü bırakıp oraya geliyor.Madem görüşmeyeceksiniz niye çağırıyorsunuz,verin mail adresi millet CV'sini maille göndersin.İşkurda bunlara fırsat veriyor ceza yememek için oyalıyorlar.Yazıklar olsun.

Ben hatrı sayılır özel bir bankada çalışıyorum. 31 yaşında girdim. Önce biraz ağız burun kıvırdılar fakat sorun etmediler. İşbankası düne kadar sırf engelli çalıştırmamak için para cezası ödemeye rağzı olan bir bankaydı; şimdi mecburiyet konulduğu için alım yapmak için mülakatlar düzenler ve alım yapmaz. En son Tophanedeki engelliler müdürüğündeki mülakatına 3 günde 1500 kişi vardık;
Varın siz düşünün nekadar sağlıklı bir görüşme olduğunu.

Bende hatırı sayılır (yoncalı :) bir bankada 3,5 sene çalıştım.Daha sonra da engelli memur alımı ile 2010 yılında memur oldum.
Bankacılığın ne kadar zor ve stresli bir meslek olduğunu bilirim. Bu nedenle de bana banka hakkında sorulan sorulara "Allah düşmanımın başına vermesin" demişimdir.Ve eğer yapabilirseniz EKPSS ile biran önce memur olun isterim tüm kalbimle.
Saygılar.

(hedef hedef hedef + satış satış satış + baskı baskı baskı = Stress stress stress :D)
Aminnn :)

oldpoet

Abi profil tanıtımında ki esnafı değiştir :) sen artık esnaf değil esnafı bitiren ve bitirmeyi hedefliyen bir bankacısın :)

Üst Alt