Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankamatik Kartı için hangi bankayı önerirsiniz?

umut38

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar konuyla alakası yok ama sizlere birşey sormak istiorum ben Bankamatik kartı almak istiyorum ama hangi bankadan almamı tavsiye edersiniz. Hangi bankadan alsam avantajlı olur benim için. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşkür ederim.

ben garanti bankasının kartını kullanıyorum internet üzerinden de alışveriş yapabiliyorum vakıbank ta var ama garanti yaygın

Koçbank'ı öneririm. Ben 20 seneye yakın bir süre, Garanti Bankası ile çalıştım. 2009 yılında yaşamış olduğum bazı sıkıntılar nedeni ile artık Garanti Bankası ile çalışmıyorum.

Koçbank kaldımı ki? :)
Yapı Kredi...

Kardeşim Tükiyeden en çok şubesi bulunan ve en çok
işlem yapılan iki tane banka var
1 Zİraat BANKASI
2 Türkiye iş bankası ikisinide internet bankacılığı süper.
Bu ara ya bu ATM ler birleşti ne gerek var ona buna demeyin sinirlerimi tepeme çıkarırsınız Çünkü re yasal bir soygun İnsanları aptal yerine koymak.
Dünyanın her yerinde tek ATM sistemi kullanılıyor ama kimse kimseden para istemiyor.
Cünkü adamları derdi soymak değil neyse biraz daha konuursam şimdi..................
esenlikler
TayTIS

peki hepinize teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgileri değerlendirmeye alacağım.

ziraat bankası çünkü devlet bankası diğer bankalar gibi soymuyor

bende de bir öneri. hangi bankadan çıkarırsan çıkar sakın garanti den çıkarma.. kazığın teki.. bende bu sene iptal ettim..

Üst Alt