Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankamatikte kalan küsüratları banka neden keser?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
geçen ay ben bakım aylıgını 590 tl aldım içerde 9 tl kalmıştı bu ay 600 tl aldım içerde 0,30 kr kalmış
geçem ay kalan 9 tl küsürat ne olmuştur

aynı şey benimde başıma geldi.bankaya sorduğumda vergi dairesi bloke koymuş onun için kesilmiş dediler. eğer seninde vergi dairesi ise kolay .hangi vergi dairesi koymuşsa blokeyi sosyal hizmetler oraya yazı yazıyor bloke kaldırılıyor.

arkadaşım ; shçek açılımı, sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu demek. yani kısaca ben sosyal hizmetler dedim. eğer daha önce vergi borcun varsa,kabahatlar kanuna göre veya herhangi bir mahkeme sonucu paraya çevrilmişse ve ödenmemişse bloke konulabiliyor. ben fikir vermek için yazdım. yoksa en sağlıklısı bankaya gidip öğrenmen olacaktır.

sagol seyhan soracam zaten ilk fırsatta

ilietişim kesintisi falan kesebilyo bankalar.

nacar bankalar genelde hesap işletim ücreti adı altında bi ücret alırlar her banka icin bu mebla farlıdır hesap hareketlerini görebilme ımkanın varsa bak orda acıklaması ile yazar sen en iyisi kendine bir an önce internet bankacılığı şifresi al cok rahat hesaplarını takip edebilirsin

kart parası adı altında para kesmezler banka keserse hesap işletim icreti adı altında alırlar onuda vermemek için 1 veya 2 faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verirseniz o zaman hiç kesinti olmaz.

maaşı çektikten sonra kalan küsüratı markette veya benziklikte harcayın kesecek bişi bulamasınlar

arkadaşlar maaşınızıçektikten sonra kalan küsüratlar hesabınızda durmaya devam eder bir sonraki ay yatan maaşınıza eklenir

Üst Alt